2008-11-11, 10:28
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
Cytat:
Napisane przez koteczek2000
mam do Was wielka  potrzebuje opisow o sytuacji: bylam z chlopakiem bardzo dlugo i bym dla mnie bardzo dobry, lecz poznalam kogos i zerwalam z z chlopakiem zeby moc byc z tym 2 .. poczulam wlasnie to cos co czuje sie tylko raz i wiedzialam ze wlasnie o to m chodziw zyciu... ale chodzi mi o to ze bardzo zaryzywkowalam i wiem ze moge sie przejechac, ale mam nadzieje ze sie mnie nie zawiedzie, nie zrani, ze jestem swiadoma swoich decyzji i ze poswiecilam wsyztsko co moglam zeby byc z nim.. prosze o takie niedoslowne zeby trudno bylo sie domyslic o co chodzi, moga byc po angielsku 
|
no risk - no gain . \ bez ryzyka - bez zysku\korzysci 
couse i know it's worth it . \ bo wiem ze to jest tego warte .
Don't wait, the chance will pass you by . / nie czekaj , okazja Cię ominie .
It's so easy after all .. / jest tak latwo po wszystkim .
powodzenia
____
The truth is.. sometimes I miss you so much I can hardly stand it. \ prawda jest taka .. ze czasami tesknie za Toba tak bardzo ze ledwo moge to zniesc .
You can't say it's too late. / nie mozesz powiedzieć ze jest za pozno .
Can You still love me when You can't see me anymore? \ potrafisz nadal mnie kochac kiedy nie widzisz mnie juz ?
takie marzenia czasem bolą .
Its been a long hard road without you by my side. \ to byla dluga ciezka droga bez Ciebie prz mnie .
I remember the days you were a hero in my eyes . / pamietam te dni kiedy byles boharerem w moich oczach
Its not okay,
but we're alright. \ to nie jest ok , ale my mamy sie dobrze .
But to you this means nothing, nothing at all . \ ale dla Ciebie to nie znaczy nic. nic w ogole .
you don't care about us . / nie dbasz o nas .
I'm sick of always hearing all the sad songs on the radio. \ mam dosc zawsze slyszac wszystkie smutne piosenkki w radiu .
This place is fucking cursed and it's plagued . / to miejsce jest pie****** przeklete i zarażone\ nękające . e
____
And I'm anchored by the weight of my heart cause its filled with these feelings ;D
/ i teraz jestem zakotwiczona przez wage mojego serca poniewaz ono jest przepelnione tymi uczuciami ;d
Your hand on mine I hear the words.. ) ;** \ twoja dlon na mojej , slysze slowa .. ) ;*
Świat jest, jaki jest, i każdy dzień szczęścia graniczy niemal z cudem. 
ps . dziekuje i kocham was ;*
jak odchodzisz na zawsze.
|
|
|