Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-11, 11:31   #1277
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
bardzo możliwe, ze można sama jeszcze nic nie kupowałam więc nie wiem dokładnie jak to działa- ale różnica jest spora- zamiast 35 za paletkę freedom [5cieni] pracownicy płacą koło 12zł
noo. właśnie trafiłaś w 10

Widziałam u kilku wizażanek takie paletki okrągłych chyba 5 kolorów INGLOTA a koło mnie nigdzie ich nie ma

A mażą mi się paletki: z fioletów, brązów ,zieleni

jak jeszcze jakąś wymyślę to dam znać!! I jakbyś mogła je kupić a ja wyśle Ci pieniążki to byłabym wdzięczna po 10000 kroć

(to a propo odwyku kosmetycznego...ale 2 razy taka okazja się nie zdarza!)
Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Ale to może wcale nie tak może to melodia z tzw. publishingu, gdzie po wpłaceniu odpowiedniej kwoty odpowiedniej instytucji ma się prawo wykonywać i przerabiać dany utwór. Z tego co wiem, mnóstwo artystów korzysta z tego rozwiązania,

(...)

Ech... 2 lata temu... te słodkie czasy, kiedy tylko szampon i odżywka były w użyciu , kupowane na bieżąco, tyle wolnego miejsca... w łazience, w szafie...
co do 1)
Zgadzam się. i wiele utworów powstaje na bazie np. 1 piosenki..jest tylko troszkę przerabiana i to nie plagiat. Po protu artyści mają do tego prawo..

Co do 2) hmm....ja 2 lata temu miałam zawaloną całą łazienkę:szafli , półki, brzegi wanny buteleczkami..A do tego kolejną porcję trzymałam po szafach w pokoju
Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Miłego rodzinnego obiadku
Dziękujęę kochana!
Udało mi się do was wyrwać na chwilkę po śniadanku. Mąż o tym nie wie m..robię to po tajemnie... Na co ja muszę się dla Was narażać?? hahaha
Cytat:
Napisane przez WeronikaWargulak Pokaż wiadomość
A ja się też cieszę.... bo dobre dni dla mnie idą. Wreszcie kupię farbę i zrobię z włosami porządek,
jaką farbkę kupujesz?? i jaki będzie teraz kolorek na główce?

......................... .........
Wczoraj przy okazji kąpieli umyłam włoski i nałożyłam odżywkę Ziaji "Olejek Rycynowy" i zostawiłam na 10 min. (około) potem zmyłam..
Dziewczyny JAKIE JA MIAŁAM DZIŚ CUUUDNE WŁOSY!!
mięciutkie, takie "sypkie" , lśniące!
Jedyne co to przez sen źle mi się uklepały i musiałam jeszcze raz myc bo nie dały się ułożyć ale to już wina mycia wieczornego!

Chyba będę ją częściej stosować ...tylko że rano..
Polecam!!!!!

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując