Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar VI
Wątek: Scent Bar VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-11, 12:55   #1539
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka
Dot.: Scent Bar VI

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Byle się nie przyzwyczaić. Madzik, a jakby tak bardziej zadbać o relaks, otoczyć się odprężającymi zapachami, zrobić sobie masaż, napić herbatki ziołowej? Może wtedy tabletki by nie były potrzebne?
Ja w wyjątkowo stresujących sytuacjach sięgam po takie małe zielone ziołowe tabletki uspokajające. Na szczęście tylko w ekstremalnych przypadkach
Vesenko - ja nie jestem chyba zestresowana (może nadmiarem czasu). Ogólnie to bardziej przeszkadza mi moje zniechęcenie, brak motywacji, apatia i postawa, że wszystko jest do d..., a ja sama sobie zapierniczam życie, takim myśleniem. Próbowałam już zająć sobie czas - czytanie, basen, sprzątanie, spotkania. Niestety ostatnio z chęciami i zapałem u mnie coraz gorzej.

Co do kwestii uspokojenia - zauwżyłam, że odkąd odstawiłam tabsy, zrobiłam się jakaś taka mniej nerwowa i płaczliwa Tzn. - gdy je brałam, czułam się normalnie i myślałam, że zachowuję się normalnie. Dopiero, kiedy je odstawiłam, zobaczyłam różnicę. Małą - ale jest

W kwestii aborcji powiem tylko tyle, że też przeraża mnie myślenie "najwyżej usunę".

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2008-11-11 o 13:03
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora