Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-11, 16:14   #3612
jaga_2001
Zakorzenienie

Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Właśnie piekę rogaliki z przepisu z mojego bloga.
Wczoraj miałam straszny wieczór, nie mogłam w nocy potem spać... nie wiem co będzie z moim weselem bo ktoś bardzo skutecznie coś spiep@@ył!!!!
Jeżeli będzie wesele to sądzę że chyba tylko z moją rodziną albo dosłownie z garstką od TŻ !
Najlepiej jak by w ogóle nie było w ten dzień jego matki nawet nie wyobrażam sobie tego jak on tu przyjdzie i będzie mnie błogosławić!
Brzydzę się nią!!!!!!
To pociesze Cie, bo w sumie jestesmy w tym samym polozeniu. TZ matka tez robi sceny. Tez nagadala cos swojej rodzinie i ciagle powtarza TZ, ze ani ona ani jej rodzina nie pojawia sie na naszym slubie...

Matka tak sie nie zachowuje. Nawet jesli w rodzinie bywa na prawde zle.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Jaga może popatrz na to w ten sposó, TZ na pewno pytał czy chcesz być jego żoną różniło się to tym, że nie było pierścionka więc może nie warto dla niego się kłócić z ukochana osobą wiem, że jest Ci przykro bo zaręczyny to wspaniałe przeżycie, ale nie pozwól by te kłótnie mniejsze czy większe przysłoniły szczęście jakim są przygotowania do slubu
Owszem pytal. Pierwszy raz zapytal sie dzien po tym jak sie poznalismy, wiec nie wzielam tego na powaznie.

I szczerze mowiac to mam gdzies przygotowywanie, bo ciagle to ja o wszystkim mysle, ja wsytsko zalatwiam a on tylko czeka na gotowe. I nawet na cos takiego jak zareczyny nie moze sie postarac. Dla mnie to jawne olewanie mnie. Widac zbyt pewnie sie poczul.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora