2008-11-11, 17:37
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
MalinowaNastka
Mieliśmy się spotkać po ok. miesiącu od znajomości, ale mu coś wypadało lub ja ( świadomie) odmawiałam. Zapytacie dlaczego ? Dlatego, ponieważ nie mogłam przytaknąć na Jego : "Dasz zaprosić się na kawę ? Będę za 1 h u Ciebie ", ponieważ nie powiedziałam mu całej prawdy o miejscu mego zamieszania ( chciałam zachować minimalną anonimowość). I kiedy mieliśmy się spotkać warunkowo na zasadzie teraz albo koniec - ja świadomie odwołałam owe spotkanie. Tak, wiem jest to bardzo dziwne i nie na miejscu, ale ... I On odwołał nasze spotkanie tłumacząc je śmiercią kogoś bliskiego. I tutaj rodzą się moje wątpliwości :
A - prawda
B- fałsz ( chce się na mnie odegrać )
Zapytałam go czy spotkamy się kiedyś - On odpowiedział, że oczywiście ...
Chciałabym tylko jeszcze dodać, iż bardzo rzadko odbieram Jego telefony ( odrzucam połączenia ), gdyż moi rodzice, a zwłaszcza tata mogą podsłuchiwać ( małe mieszkanie ) Strasznie mnie to irytuje.
myszeczka00
Dzięki crazy dziewuszko za komplement Kokosy są dobre, ale i tuczące 
A tak na poważnie : rozważałam napisanie takiej długiej i wylewnej wiadomości od serca, w której posatwię warunek spotkania lub kresu znajomości. Męczy mnie to ... Waham się przed tą decyzją ...
|
|
|