Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zazdroszczę zaręczonym dziewczynom
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-11, 18:04   #684
nestka
Raczkowanie

Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom

przepraszam, że tak późno odpisuje,
dziękuję Wam wszystkim za gratulacje
normalnie jeszcze to do mnie nie dociera.. w piątek rano pisałam, że na pewno jeszcze nie teraz a wieczorem bach mój luby przyjechał na długi weekend do mnie do mieszkanka, które wynajmuję z koleżankami, ale o tym wiedziałam bo mieliśmy świętować moje urodzinki.. nic się nie zdradzał, jedyne co zwróciło moją uwagę to to, że przywiózł francuskie winko, które dostaliśmy od jego siostry z przeznaczeniem na specjalne okazje, ale pomyślałam moje urodziny w niedzielę może dlatego..poszlismy po zakupy, wróciliśmy, ja poszłam do wc, wchodzę do pokoju a moje wszystkie świeczki zapalone, naprawdę musiał się uwijać żeby to zrobić, (pomyślałam o jak miło nastrój chce zrobić, zazwyczaj to ja się tym zajmowałam przytulil mnie na środku pokoju, całując coś zaczął ręką szukać i nagle powiedział, że chce mi zadać pytanie, przyklęknął i zadał to pytanie winko poszło w ruch a dalej to cenzura

na razie wie jego Rodzina, do moich rodziców udamy się w piątek jak przyjadę na weekend, mój tato jest tradycjonalistą więc mój narzeczony (o rany jak ja długo czekałam żeby tak móc powiedzieć) będzie jeszcze pytał o zgodę w ogóle było coś niesamowitego.. jak założyłam pierścionek jedna szklana świeczka pękła, a TZ powiedział, że to na szczęście, że u niego w rodzinie tak mówią, że szkło się tłucze na szczęście.. w nocy ja z wrażenia nie mogłam do 5 spać, TZta to śmieszyło a jak usnęłam to przyśnił mi się mój Dziadek, który zmarł miesiąc temu, śniło mi się, że pokazywałam mu pierścionek a on mnie wyściskał i powiedział, ze się bardzo cieszy może to głupie ale bardzo mnie ucieszył ten sen, wierze, że do końca to nie był zwyczajny sen.. zwłaszcza, że mój Dziadzio bardzo lubił mojego TZta..

pierścionek bardzo mi się podoba, trafił w mój gust jest z białego złota
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pierscionek.jpg (40,3 KB, 214 załadowań)

Edytowane przez nestka
Czas edycji: 2008-11-11 o 18:28
nestka jest offline Zgłoś do moderatora