2008-11-12, 00:45
|
|
BAN stały
|
Dot.: BLONDYNECZKI calego forum laczmy sie=))))
Cytat:
Napisane przez arden
Hej dziewczynki, przyszlam spytac Was o rade bo tytul watku sugeruje ze wiecie duzo o blondzie  Mam wlosy brazowe (ani ciemne ani jasne - wklejam zdjecie czesciowo w sloncu czesciowo w cieniu). Chcialabym sprobowac jak bede wygladac w blondzie, co niekoniecznie musi dobrze wygladac bo mam jasna cere i ciemna oprawe oczu  Ale raz sie zyje
Ale do rzeczy: Czy na takim brazie jak moj da sie uzyskac jakis nie za jasny i ZIMNY odcien blondu bez rozjasniacza, jedynie farba? Bez duzego ryzyka ze wyjdze jakas okropna zolc? Szczegolnie licze na opinie ciemnych szatynek/brunetek ktore z sukcesem nosza blond. Wklejam zdjecia z kolorami jakie mi sie podobaja. Bede wdzieczna za kazda rade 
|
To ciemniejszy blond taki średnio-ciemny, nie jesteś szatynką ani brunetką po prostu masz ciemniejszy odcień blondu
Spróbuj może farby superjasnej w odcieniu chłodnym, jak np. popiel. Takie farby ładnie rozjaśniją włosy koloru ciemnych blondów i nie każde z nich nadazą superjasne tylko ładny chłodny kolorek blond. Tylko pamiętaj u każdego kolor wychodzi róźnie.
|
|
|