Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie listopadowo-grudniowe 2008 ;)))) część II - rozpakowywanie ;) !!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-12, 08:08   #1489
Paula Szyszka
Zadomowienie

Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2008 ;)))) część II - rozpakowywanie ;) !!!

xandra78 to gartulacje dla twojej siostry ciotecznej fajnie dzieciaczki będą w tym samy wieku

"Magdalena" najważniejsze że polepszyło się twoje samopoczucie a tym że nic nie wskazuje żeby mała szybciej wyszła to się nie przejmuj bo nie jest powiedziane że nie wyjdzie hehehe każdy inaczej to przechodzi niektóre dziewczyny mają już na tyle dni przed objawy inne nic i nagle je bierze masz mój przykład mi już od ponad tygodnia wychodzi czopek wszytko mnie boli mam wszytkie objawy i nic

Gosiaczek1211 biedulka wiem co to znaczy miałam tak przez 3 dni i nie mogłam wytrzymać z bólu ale na szczęście mały mi oszczędził i się przesunął i przestało boleć no i chodzić mogę normalnie mi pomagały okłady ciepłe z termofor na kręgosłup i nogę no i masaże mężusia bardzo bolało ale jak już rozmasował zawsze było lepiej więc może tego spróbuj

Sniezynka21 żeby maleństwo wyszło jak najszybciej

ja dzisiaj cała noc nie mogłam spać myślałam że zwariuje przekręcałam się z boku na bok i nic! mały też chyba nie mógł zasnąć bo ciągle nóżki prostował ... tak sobie ukochał mój lewy bok że jestem w szoku tak bardzo wypina nóżkę że można go za nią złapać aż boli i mój brzuch wygląda wtedy jak obcy też tak macie

a dzisiaj coś mnie wzięło na sprzątanie i już odkurzyłam i kurze pościerałam
Paula Szyszka jest offline Zgłoś do moderatora