Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze Codzienne Jadłospisy, część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-12, 23:52   #2893
Dekas
Wtajemniczenie

GG do Dekas
Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy, część VI

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
no więc, moja Panno, zamierzasz tyć czy trzymać wagę? a może chudnąć? bo przytycie to to nie jest... ojjj nie jest

gratuluję

i chcę widzieć za tydzien conajmniej 0,5 wiecej na wadze!!

moje P - wczorajsze:

I /późne/ - płatki z mlekiem (duuużo), pół drozdzowki z czekolada (łaskawie podzielilam się z siostrą), z 200g twarogu z dżemem :P nie dziel się posiłkiem ^^

II - prawie 0,5 litra lodów bakaliowych hoho, wypas

III - zupa kalafiorowa zabielana z ryżem , ziemniaczki, wołowina w sosie jakimś, duuuuuuuuużo kalafiora i buraczki, nie podpychaj się tak warzywkami
d; capucino, gdrzesiek kawowy

IV: dwa małe i dwa średnie jabłka, proponuje upiec z miodem i cynamonem, podawać z jogurtem

V: chleb żytni (100g) z taką pyszną sałatką z jajka, fasolki czerwonej, jogurtu nat. itp., dwie kostki czeko gorzkiej z orzechami laskowymi i 'nutą pomarańczy'

VI: naleśniki razowe z serem bialym i dzemem

dzisiejsze P:

I (zaspałam) : 125 g bran flakesów z duza iloscia cieplego mleka

II: serek homo z bananem gigantycznym, wielka buła - 137g z masłem, szynką i serkiem wiejskim

III - grzybowa zabielana, ziemniaczki, mielony, surowka z cebulka i pomidorem
d; dwa paski gorzkiej czeko

P; paczka owsianych, wielka buła j.w. (ale 120g), kubuś 330ml

k; 1 i 1/2 grahamki z puszka tunczyka w sosie pomidorowym

po; jablko, dwie mandarynki i tyle samo marchewek

moze wpadnie ser bialy z czyms

i jak? Dekas, Kika moze ocenicie?
zdowo, smacznie i ekstra
rośnij nam iza ^^
Mówienie ludziom „nie” jest wspaniałą rzeczą, jest to część przebudzenia. I zrozum, to nie jest egoizm. Egoizmem jest wymaganie od innych, by żyli życiem, które akurat tobie wydaje się najwłaściwsze. To jest egoizm. Żyć swoim życiem nie jest egoizmem.

Anthony de Mello

kocham Cię życie!
Dekas jest offline Zgłoś do moderatora