2008-11-13, 18:42
|
|
Rozeznanie
Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Biżuteria,dodatki,akcesor ia,kosmetyki! Zobacz:)
KOSMETYKI:
1. 2x Śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką 75ml Avon,Planet Spa NOWE
2.Odżywcza maseczka Brzoskwinia i mleczko migdałowe 75ml NOWA
3.Krem długotrwale nawilżający Moisture 24 Avon,Solutions 50ml,kilka razy użyty(tak jak na zdj)
4.Nawilżający podkład wygładzający IVORY,Avon zostało bardzo mało(na spróbowanie) DORZUCĘ DO FAJNE
5.Balsam do ciała(sake and rice)Avon,Planet Spa zostało ok.50% z 150ml
6.Ochronna jogurtowa maseczka do włosów Papaja i Kiwi Avon poj.wyjściowa 125ml,zużyty tak jak na zdj
7.Nawilżający krem do rąk Avon-zostało bardzo mało(na spróbowanie) DORZUCĘ do fajnej wymianki
8.VEET Krem do depilacji 3min kompleks nawilżający z mleczkiem z lotosu i wyciągiem z Jaśminu-użyty kilka razy,tak jak na zdj poj.wyjściowa 200ml
9.Błyszczyk do ust kameleon Avon 10ml (trudno określić ile zostało,myślę,że jakieś 70-80%
10.Niebieska kredka,używana
11.Podwójny cień do powiek,użyty kilka razy
12. Perfumetka SWEET DREAMS 8ml,raz psiknięta
13.Krem do pielęgnacji skórek,avon 15ml użyty kilka razy
14. Złoty Eyeliner(gold gleam) użyty raz
15.Nivea Visage Young Krem nawilżający+lekki podkład(moge się podzielić,ilość do ustalenia)
16.Ujędrniający balsam do ciała avon(mogę się podzielić,ilość do ustalenia
17.Lakier do paznokci AVON cotton candy 12ml,raz użyty
18.Bezbarwny lakier do paznokci,świeci w ultrafiolecie 8ml,użyty tak jak na fotce
19.NOWY lakier do paznokci JOKO summer flash nr.187 10ml
20.Czarny tusz(użyty 3 razy,mokry) mam go z wymiany(nie odpowiada mi jego szczoteczka
21.2xmini błyszczyk z drobinkami brokatu,użyte kilka razy(mam z wymiany,nie odpowiada mi ich zapach)
22.Błyszczyk LOVELY(z kolagenem morskim) użyty 3 razy
23.Dwustronny błyszczyk(użyty tak jak na zdj)
Zdjęcia w wątku kosmetycznym
Edytowane przez xxxwitchyouxxx
Czas edycji: 2009-01-05 o 17:54
|
|
|