Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już nie panny, ale zawsze młode :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-13, 18:58   #340
daget
Zakorzenienie

GG do daget
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
moim marzeniem jest iść do fryzjera, usiąść na fotel nic nie mówiąc i wyjść z uśmiechem od ucha do ucha ale u nas takich fryzjerów jeszcze nie ma

a propos facetów - lubię jak mężczyzna jest zadbany, ale chyba bym nie zniosła jakby siedział dłużej przed lustrem niż ja
Hehehe... a ja tak mam... Moja fryzjerka trafia w 10 chociaz ostatnio liczylam ze wyczaruje cos nowego a ona mi tylko koncowki podciela ale spooko za 3 tygodnie moj Mezus bedzie chcial sie obciac wiec bedzie nas znowu oboje obcinac. Temu paskudnikowi strasznie szybko wlosy rosna
Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Kryzys małżeński zażegnany. Przez ten remont przybędzie mi zmarszczek i siwych włosów
Ale doszliśmy do ładu i składu.
Wkurzyłam się bo facet wziął mnie do sklepu i kazał kupić piec...Uwielbiam spontaniczność ale bez przesady...
Poza tym coś mi się wydaje ze do wiosny się nie ogarniemy. Po gazie będzie jeszcze wymiana całej elektryki...
Ty to sie masz z tym mezem. Ale pomysl ile doswiadczenia remontowego zdobedziesz bedziesz mogla wlasna firme doradcza otworzyc

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Dziewczynki ja tez mam wrazenie jak poniektore że chyba bede jednak siwa. Wszystko pod gorke, sprawy sie pietrza Dobrze ze chcociaz dzis zlozylam wniosek o dowod i prawko. Ale zostalo tego tyle ze hoho. Okazalo sie ze musze szybko sprzedac lub zezlomowac moje auto po wypadku i zaplace za tyle ubezpieczenia za ile bylo uzytkowane. Czyli cos jednak zaplace ale nie cala skladke Najgorzej nie jest.
Polecam wnikliwie zapoznac sie ze sprawami urzedowymi i foralnymi bo jak widac na zalaczonym przykladzie moze sie to przydac.

Kina no widzisz bedzie z Ciebie rajdowiec. Ja po wypadku tez siadam i jezdze i to jak zwykle duzo i czesto (nic nie poradze)

Daget ja mam szmatke do czyszczenia LCD moge Ci pozyczyc, nie ladnie miec tak opluty monitor
To sie nazywa nasze prawo, czasami trzeba troche poczytac.... Ja kurcze jakos nie moge sie przemoc aby zaczac jezdzic..... Ach brak mi odwagi.... Zazdraszczam wam.
A szmatke poprosze bo przez te oplute plamy ledwo co moge czytac
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Mąż właśnie spalił grzanki i śmierdzi w całym domu

Czy u Was też jest tak zimno? Wyciągnęłam już zimową kurtałkę, musiałabym jednak coś sobie dokupić.
Ooooo no to po kolacji hihihi.... Mam nadzieje ze jednak nie zaglodzi Cie i dostaniesz kolacyjke.
A co do pogody... Zimno ale ja caly czas korzystam ze jeszcze sniegu nie ma i nie mam zamiaru wyciagac zimowych rzeczy. Dzis kupilam mezusiowi zielony sweterek a sobie czarny elegancki kombinezonik w kancik bez plackow wiazany na szyji idealnie dopasowany hihih

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
Mężuś do mnie wraca
No to nam Dzasta wsiaknie.... No ale co tam, ciesz sie mezusiem

Kasienko zapomnialam napisac ze superasne fociaki... O ile juz nie pisalam o tym, bo nie pamietam

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2008-11-13 o 19:01 Powód: skleroza
daget jest offline Zgłoś do moderatora