Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
Napisane przez dzasta110
moim marzeniem jest iść do fryzjera, usiąść na fotel nic nie mówiąc i wyjść z uśmiechem od ucha do ucha  ale u nas takich fryzjerów jeszcze nie ma
a propos facetów - lubię jak mężczyzna jest zadbany, ale chyba bym nie zniosła jakby siedział dłużej przed lustrem niż ja 
|
Hehehe... a ja tak mam... Moja fryzjerka trafia w 10 chociaz ostatnio liczylam ze wyczaruje cos nowego a ona mi tylko koncowki podciela ale spooko za 3 tygodnie moj Mezus bedzie chcial sie obciac wiec bedzie nas znowu oboje obcinac. Temu paskudnikowi strasznie szybko wlosy rosna 
Cytat:
Napisane przez izazusia
Kryzys małżeński zażegnany. Przez ten remont przybędzie mi zmarszczek i siwych włosów 
Ale doszliśmy do ładu i składu.
Wkurzyłam się bo facet wziął mnie do sklepu i kazał kupić piec...Uwielbiam spontaniczność ale bez przesady...
Poza tym coś mi się wydaje ze do wiosny się nie ogarniemy. Po gazie będzie jeszcze wymiana całej elektryki...
|
Ty to sie masz z tym mezem. Ale pomysl ile doswiadczenia remontowego zdobedziesz bedziesz mogla wlasna firme doradcza otworzyc ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Cytat:
Napisane przez soffera
Dziewczynki ja tez mam wrazenie jak poniektore że chyba bede jednak siwa. Wszystko pod gorke, sprawy sie pietrza  Dobrze ze chcociaz dzis zlozylam wniosek o dowod i prawko. Ale zostalo tego tyle ze hoho. Okazalo sie ze musze szybko sprzedac lub zezlomowac moje auto po wypadku i zaplace za tyle ubezpieczenia za ile bylo uzytkowane. Czyli cos jednak zaplace ale nie cala skladke  Najgorzej nie jest.
Polecam wnikliwie zapoznac sie ze sprawami urzedowymi i foralnymi bo jak widac na zalaczonym przykladzie moze sie to przydac.
Kina no widzisz bedzie z Ciebie rajdowiec. Ja po wypadku tez siadam i jezdze i to jak zwykle duzo i czesto (nic nie poradze)
Daget ja mam szmatke do czyszczenia LCD moge Ci pozyczyc, nie ladnie miec tak opluty monitor 
|
To sie nazywa nasze prawo, czasami trzeba troche poczytac.... Ja kurcze jakos nie moge sie przemoc aby zaczac jezdzic.... . Ach brak mi odwagi.... Zazdraszczam wam.
A szmatke poprosze bo przez te oplute plamy ledwo co moge czytac 
Cytat:
Napisane przez asiuk
Mąż właśnie spalił grzanki i śmierdzi w całym domu
Czy u Was też jest tak zimno? Wyciągnęłam już zimową kurtałkę, musiałabym jednak coś sobie dokupić.
|
Ooooo no to po kolacji hihihi.... Mam nadzieje ze jednak nie zaglodzi Cie i dostaniesz kolacyjke.
A co do pogody... Zimno ale ja caly czas korzystam ze jeszcze sniegu nie ma i nie mam zamiaru wyciagac zimowych rzeczy. Dzis kupilam mezusiowi zielony sweterek a sobie czarny elegancki kombinezonik w kancik bez plackow wiazany na szyji idealnie dopasowany hihih
Cytat:
Napisane przez dzasta110
Mężuś do mnie wraca 
|
No to nam Dzasta wsiaknie.... No ale co tam, ciesz sie mezusiem 
Kasienko zapomnialam napisac ze superasne fociaki... O ile juz nie pisalam o tym, bo nie pamietam
Edytowane przez daget
Czas edycji: 2008-11-13 o 19:01
Powód: skleroza
|