|
Dot.: Styl American Girl część V
Cytat:
Napisane przez eyo
mi to raczej zakrawa o hipokryzje ze strony tego chłopaka - bo nie uwierzę w to, ze nie zoabczył przez tyle lat tych Twoich maślanych oczu.
1. Nigdy nie związałabym się z kimś z kim moje wspomnienia wyglądają tak : on wolał inne. Nigdy bym chyba tak naprawde nie uwierzyła, że w końcu jednak ja okazała się ta idealną - po tym jak sprobowal wszystkiego innego... Utopilabym sie raczej w kompleksach.
2. Zle sie postawilas w tej sytuacji - chcialas byc blisko a sie moim zdaniem lekko wkopalas. Od nieudanej milosci trzeba odejsc na bok i pusc ja dalej a nie sie jej z boku przygladac. Nie ma nic gorszego niz wspierac wybory milosne kogos kogo kochamy a z kim nie jestesmy... to nie jest dobry poczatek zwiazku.
3. Chcialabys miec faceta ktory nie ma problemow z ukrywaniem czegos przed swoja dziewczyna ( tak jak ciebie ukrywal ?) - ja bym sie takiego kogos bala, podejrzewalabym go wiecznie o cos.
Reasumuja - to raczej chec posiadania tego czego nigdy nie mialas a co tak bardzo ci sie podobalo - ale -pomysl podoba ci sie to co wyzej napisalam ? Jak bardzo wspanialy by ten chlopak nie byl pomysl tylko czy nie pomyslalabys o tych rzeczach nigdy ?
Lepiej czasem miec w zyciu stabilizacje i spokoju w ramionach kogos kto nas kocha niz sie poparzyc kims kto nas tyle raz krzywdzil ( swiadomie czy nie - krzywdzil).
|
Podpisuję się pod tym obiema łapkami.
Dobrze gada - polać jej