Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-14, 09:16   #1626
nebya
Wtajemniczenie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Śliczne! Piękny wzór wybrałaś
Dziękuję bardzo
Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość

Nie jest źle?? Nie bluźniij!! "Uczeń przegonił mistrza"
Dziękuję ale gdzie mi jeszcze do Ciebie! Na zdjęciu tego nie widać, ale jest mnóstwo nierówności na tym pudełku. Jestem niedokładna, tak bardzo chciałam już skończyć, że pozwoliłam sobie na niedociągnięcia. Ale się poprawię W ogóle na razie to mam problem z serwetkami, bo u nas są same gładkie bez wzorków- wczoraj z siostrą sprawdzałyśmy i są same jednokolorowe. Będę musiała coś wykombinować. Teraz widzę, że te lata chodzenia na dodatkowe zajęcia plastyczne nie poszły w las- mam pewniejszą rękę, a myślałam że się strasznie zamotam i porwę wszystko przyklejając serwetki.

( trzymam kciuki )

Cytat:
Napisane przez WeronikaWargulak Pokaż wiadomość
Jestem zmordowana po wczoraj, ale bardzo szczęśliwa. Powiem tak, moja pani prodziekan to super człowiek. Okazuje się, że mogę ubiegać się o stypendium! Niedługo złożę o nie papiery (dostałam wniosek, muszę jeszcze doczytać na stronie) - więc trzymajcie kciuki, bym dostała. Powiedziałam prodziekanowej, że jestem w krytycznej sytuacji. Powiedziała mi też, że zmieni mi godzinę o której mam angielski. Muszę napisać tylko podanie do dziekanatu. Więc pewnie zakończą się dojazdy na 8:30. Zmieni mi też rozkład zajęć na semestr letni (pokombinuje) tak bym nie kończyła po 18. Czyż nie fajny człowiek? Chce pomóc studentce tak, by było mi lżej. A nie tak jak na niektórych uczelniach, że się olewa studenta. Dodatkowo poznałam fajnego faceta - starszy, jest na kulturoznastwie. Dał mi swój numer - mam dzwonić kiedy chcę, mogę mu się spokojnie wyżalić. Dodatkowo powiedział mi, że mogę z nim pogadać na GG. Dlaczego ja dopiero w wieku 19 lat dopiero poznaję fajnych ludzi? Nie wiem. A więc reasumując, trzymajcie kciuki za stypendium, bym je dostała. Dobre dni idą. Porcelain, tobie się też ułoży, trzymam za to kciuki. Pozdrawiam Werka.
To super Są widocznie jeszcze 'ludzcy' ludzie na świecie, choć ja w większości spotykam tych mniej ludzkich.

Narek- M. to jest burak nad buraki, jak się jeszcze raz odezwie to znowu zrobię z nim porządek- jak kiedyś

Edytowane przez nebya
Czas edycji: 2008-11-14 o 09:25
nebya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując