2008-11-14, 11:50
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXIV)
Cytat:
Napisane przez martwa papuga
Gópoty Ciocia pisze Ciociu Kijanko  Ciotcyne recki wymiatają!
|
Papug, przemawiasz do mnie językiem, który trafia wprost do mojego serca , a ta emotka na końcu po prostu mnie rozczuliła  
Papużko, ale czasami wątpliwości są dobre, one skłaniają nas do refleksji. Kwestia opisów perfum, czy w ogóle wypowiadania się na forum i nie tylko, to taki śliski temat, może i lepiej byłoby go omijać, ale jak mawiał pewien mądry człowiek ….
"Tematy śliskie są po to, żeby uciekały przed nim dobrze ułożone ciotki” 
A niektóre ciotki-kijanki odczuwają przemożna ochotę , aby od czasu do czasu zaryzykować i jak widać niektórzy( Kattarina, Ty, Kota , Mariolasl) podjęli wątek i powiedzieli kilka ważnych i mądrych zdań na ten nieco drażliwy temat.
Cytat:
Napisane przez Kattarina
Teraz rozumiem.
Wiesz, ja chyba podswiadomie kieruje sie taka zasada- zwlaszcza w internecie, gdzie wielokrotnie wyprodukuje wypowiedz, (niekoniecznie odnosnie perfum) i uznaje, ze moja opinia na dany temat nie jest nikomu niezbedna do zycia i kasuje ja, bez zalu. (Dzisiaj zrobilam tak juz 2 razy)
|
Cytat:
Napisane przez Kota
Co do tych, co muszą się wypowiedzeć, bo inaczej się uduszą- życie przynosi różne przykłady. 
W pracy też mam taką osobę. Głośna, dominująca, dobra w małych dawkach- wprowadza powiew życia. Ale- aby wytrzymać z nią w jednym pokoju 8h- muszę się jakoś otorbić, żeby być w stanie pracować.
.
|
Pachnę sobie cudownie FdB.
Kupiłam wczoraj mamie w prezencie Dune, no po prostu nie mogłam się powstrzymać, ależ się cieszę.
Miłego weekendu
|
|
|