Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - urządzenie do laserowego usuwania włosów
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-11-21, 04:24   #1
kaufmann
Przyczajenie

urządzenie do laserowego usuwania włosów

zwracam sie do wszystkich pan, a szczegolnie tych znajacych sie na rzeczy, z prosba o kilka porad dotyczacych usuwania niechcianego owlosienia laserem. z gory zaznaczam iz jestem mezczyzna a pytam ze wzgledu na moja zone... otoz kupilem jej w prezencie urzadzenie do laserowego usuwania wlosow (w anglii), gdyz wiele razy widzialem juz jak walczy z tym problemem przy pomocy najrozmaitszych metod, wiem rowniez, ze kilkakrotnie zastanawiala sie ona nad skorzystaniem z ofert salonow uzywajacych lasera. no wiec gdy zobaczylem reklame w gazecie pomyslalem, a co mi tam, moze akurat to urzadzenie jej ulzy i kupilem, jeszcze go nie wreczylem, dopiero za kilka dni jade do polski i przed tym chcialbym wiedziec na ten temat jak najwiecej, sporo juz poczytalem na forum, ale nadal mam kilka watpliwosci, czy ktos moze mi powiedziec, jak to jest z tymi wlosami przed zabiegiem? to trzeba je ogolic, czy nie, bo juz sie zgubilem? nie wiem, czy nie wyprobuje tego najpierw na sobie, mam kilka niechcianych wloskow na plecach i przekonam sie czy to dziala, i czy nie wywoluje jakis dziwnych efektow ubocznych.dziekuje z gory za pomoc i zamieszczam link do producenta urzadzenia:
http://www.riolaserhair.com/
dziekuje
kaufmann jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując