2008-11-15, 10:07
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c
Cytat:
Napisane przez mała82
Niobe super ma minkę Twoja mała  chyba sobie pojadła co?
A mnie też ta krecha denerwuje! Pytałam gina ostatnio i powiedział, że zdarza się, że zostaje takie przebarwienie... ale mam nadzieję, że do lata nam to zniknie i pępki też będą wyglądać bardziej sexy;p
|
tak ona non stop by na cycu wisiala, cos nie tak sie dzieje niz by ona chciala to juz szuka.
a to przebarwienie moze zostac  nie wiedzialam ze jest taka mozliwosc 
Cytat:
Napisane przez scorpionec
dziewczynki dajecie maluchom smoka??
Iga zaraz skończy dwa tyg i jeszcze nie dostała.. ale jestem juz tego bliska bo potrafi chciec cyca co 0,5 h  sama nie wiem czy to odruch ssania czy glod? dzrze sie na maksa
kreski na brzuchu nie ma i nie mialam.. tak jak rozstępów  pasa po porodowego nie nosze na razie zeby mięsnie podjely same walkę
mam krem do biustu daxa jeszcze z serii ciazowej.. a na brzuch planuje kupić cos ujędrniającego jak tylko bede mogla sie wyrwac z dom....
niobe i karolcia sto lat z okazji miesiąca iduzo zdrówka wam obu 
aha moja mla spieta 2 dzien i nie spi wcale.. tz ma opryszczke wiec nie moze jej nawet ponosic... buu nie mam sil..
|
dziekujemy za pamiec  
smoka nie daje, chociaz tez juz probowalam nie raz.
no ale Karola nie chce, wypluwa, a cyca jak wolala tak wola i co wtedy robic? daje jej, bo inaczej sie wydziera.
pasa tz nie nosze, rozstepow brak, ale cos na ujedrnienie musze kupic.
zaraz poszukam na necie to daxa do biustu zobaczymy co to 
mam nadzieje, ze Iga w koncu se zmeczy, zasnie i da Ci troche odpoczac 
Karolina jest marudn najczesciej tak od 7 rano, steka, prezy sie, probuje zrobic kupke i co chwile placze.
No i wczorajszy wieczor tez byl kiepski... co odlozylam ja do lozeczka to za chwile ryk.
|