2008-11-15, 20:19
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przetrwac zime, schudnac do wiosny, fitness w domu. Artykuly, ciekawostki, wasz
Cytat:
Napisane przez Delave
Ja dziś rybka, jogurt,grahamka z pomidorem, 2 jabłka, trochę dziś nachodziłam, pojeżdżę chwilę na rowerku(po wczorajszym aikido to mam takie zakwasy, że ledwo z łóżka wstałam) ale za to mam na video naukę tańca brzucha, będzie przyjemna forma wyrzeźbienia talii. Gdzieś w czeluściach mojego komputera kryje się także areobik-striptiz z carmen elektrą  .Trudno mi się zmobilizować do biegania czy do gimnastyki ale myślę, że taki taniec jest dobrą alternatywą. Przy okazji TŻ się ucieszy  . Jutro niestety urodziny mamy, więć od tortu się nie uchronię ale od poniedziałku układam sobie dietę składającą się z 5 niewielkich posiłków.
Podobno między piciem a jedzeniem nalezy zachować co najmniej godzinę odstępu, wtedy organizm lepiej trawi. Mam też zamiar przez jakieś 2 tyg pić rano ciepłą wodę z połówką cytryny. Podobno znakomicie wpływa na cerę i przemianę materii.
|
Ten aerobik-striptiz brzmi nieźle przyjemne z pożytecznym
Połówka cytryny to może przesada ale taka ciepła woda z cytryną na czczo oczyszcza jelita-podobno
To prawda że między posiłkiem a piciem musi minąć jakiś czas ja piję tak pół do godziny po posiłku staram się zachowywać te odstępy
Cytat:
Napisane przez Anusiaczek10
czesc dziewczyny!!!
Super watek, ja sama osobiscie dowiedzialam sie mnostwa ciekawych informacji i przy okzaji zdalam sobie sprawe jakie bledy popelnialam do tej pory!!!
Moim najwiekszym problemem sa slodycze - wpadam normalnie w jakies delirium jesli nie zjem czegos slodkiego...do jakich efektow to prowadzi, wiemy wszystkie....teraz zamierzam wyprobowac chrom w tabletkach, bo szczerze mowiac innej rady nie widze 
Jesli ktoras z Was stosowala to juz wczesniej - prosze o opinie czy faktycznie warto???
DO MELIAMELI - stworzylas fantastyczna rzecz, za ktora wszystkie jestesmy Ci wdzieczne!! Strasznie sie napracowalas, ale dla mnie osobiscie jestes inspirracja!!
Pozdrawiam wszystkie  )
|
Ja kiedyś brałam chrom i na mnie nie podziałał i tak pożerałam słodkie,ale na moją znajomą działał
Według mnie to trzeba sobie w główce poukładać i nastawić się że koniec z tym ...ale ja nie potrafię jak na razie
|
|
|