Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mam talent
Wątek: Mam talent
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-15, 22:18   #2221
Lukrecja_Borgia
Killing me softly

Dot.: Mam talent - nowy program na TVN

Cytat:
Napisane przez 2401corunia69 Pokaż wiadomość
kuuuuuurde ja też jestem normalnie wściekła!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
co ta gośka gada....niech nie wypowiada się za całą Polskie, bo normalnie zal tego słuchać!
Jak koleś miał proteze i tańczył break'a to go wywalili, bo nie zrobił szoł, ta niewidoma moim zdaniem też nie zrobiła, zaśpiewała i tyle, a że niewidomoma to och ach 'cała Polska zachwyca się jak pięknie śpiewasz' Ona by sobie poradziła, na pewnei znalazł by się jakiś frajer który by ją zasponsorował.
wybierają jakąś palome, listki marychy, którzy tylko zabierają miejsce utalentowanym osobom. nie oglądam już tego! nie docenia się takich ludzi jak funky masons!

FUNKY MASONS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! yeeeep!!!!!!!!!!!
tyle na ten temat! ema
Co ty wypisujesz? Agresji w tobie tyle, jakby to ciebie wyrzucili z programu. Trochę szacunku do drugiej osoby się należy! Jaki frajer? A niewidoma ma imię.
To tylko program, nie ma co się niezdrowo podniecać, nagłe skoki ciśnienia nie są wskazane Zero w tobie pokory i poszanowania drugiej osoby. Nie trzeba wszystkich lubić, ale fajnie jest umieć się wypowiedzieć kulturalnie, bez miliona wykrzykników i pretensji do całego świata.
A sms-ów ile wysłałaś, hm?

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
Boskie, boskie!