2008-11-15, 23:42
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam talent - nowy program na TVN
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;9734335]Hej,
Dziewczy dzisiaj w programie kiedy byl ten taki jakby krotki "trailer" na temat Ewy, to pod sam jego koniec podlozyli taki piekna melodie, znacie moze to? To chyba z jakiegos filmu, dosc znana, bo wiem, ze ja na pewno slyszalam juz gdzies, kiedys... Kojarzycie??[/quote]
Cytat:
Napisane przez Sunny Tiger
Ooo, podpinam się pod pytanie, jestem pewna, że to znam, ale wyleciało mi z głowy 
|
Braveheart Moja ulubiona melodia.
A co do programu to nie mogę przeboleć, że w ostatnim odcinku przeszedł Mateusz Ziółko. Nie podoba mi się jego barwa, styl bycia, nie umiem na niego patrzeć ani go słuchać, brrr.
Obecność tej małej gimnastyczki z drugiego odcinka też mnie nie zachwyca - wolałam Lendę (która jak wiemy jest w finale) i Czochera.
Dzisiaj było ciężko wybrać finalistów, ale chyba zgadzam się z wyborem widzów i jurorów. Chociaż szkoda mi tego faceta "od wbijania prętów" i leżenia na szkle Chciałabym, żeby on przeszedł.
Zamiast tego faceta co gra na liściu wolałabym taką starszą panią, która robiła z kartki papieru różne dziwne rzeczy - na pewno pamiętacie 
Obecności Palomy w półfinale nie skomentuję.
A najlepsze wrażenie zrobił na mnie jak zwykle Szymon Hołownia (mówię jak najbardziej poważnie)
Czas edycji: 2008-11-15 o 23:47
|
|
|