Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?
refleksyjna: kocha kocha pasuje genetycznie to na pewno, skoro chodzi z ową kobietą. to jest ta chemia od której się wszystko zaczyna myślę że jeżeli osoba mówi swojej drugiej połówce że chce mieć z nią dziecko - jeżeli jej to przechodzi przez gardło - to tak jest na prawdę i jest to najszczerszy dowód miłości
......................... ..............
kiedy poczułam:
1. kiedy TŻ wie że zbliżają się 'kolorowe dni' i pyta tak ze 3 razy dziennie czy to już i czy mnie boli brzuch w trakcie kolorowych dni też pyta parę razy dziennie
2. niedawno spytał o kolorowe dni i usłyszał odpowiedź twierdzącą po czym stwierdził żartobliwie że tatusiem jeszcze nie będzie i za chwilkę dodał na poważnie i z takim uśmiechem oznaczającym dużą radość: "ale nawet jakby się dziś okazało że będziemy rodzicami to bardzo bym się ucieszył"
3. kiedyś wziął mnie na ręce i znosił po schodach bo bolała mnie... głowa
4. niedawno zdarzyło się tak że musieliśmy zostać na szkoleniu do 9 wieczorem i mówj wspaniały TŻ stwierdził że nie będę się pałętać sama w nocy po autobusach i jechał ze mną na moje osiedle o 9 żeby zaprowadzić mnie pod drzwi i po 5 minutach wracać autobusem spowrotem do miasta a dopiero potem do siebie do domu, czyli łącznie jeździł 1,5 godziny