Wątek
:
OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja cała!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
2008-11-16, 17:11
#
179
niobe7
Zadomowienie
Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c
Cytat:
Napisane przez
scorpionec
ja wczoraj próbowałam dać małej smoka bo marudziła strasznie.. nawet possała chwilkę .. ale jak się zorientowała ze mleko nie leci z niego to wściekła sie jeszcze bardziej i zaczęła się drzeć jak przy kąpieli
czy waszym dzieciom sie często ulewa? bo mojej ostanio kilka razy dziennie.. i nie chce bekać po jedzeniu..
polozna mówila ze nie ma sensu nosic dluzej niż 10 min bo jak wtedy nie beknie to juz nie beknie..
a propo położnej.. miala przyjśc jeszcze ale coś jej nie widzę.. a teraz mam więcej pytań niz 2 dni po powrocie ze szpitala... chyba jutro do niej zadzwonie i zapytam..
aha i jeszcze jedno pytanie.. ile czasu rozpuszczają się szwy? bo ja swoje nadal widzę
!!
moja identycznie reaguje na smoka
Karoli najczesciej sie beka i tak dosyc głosno, ale rownie czesto wogole nie beknie.
a ulewa vhyba jak za duzo sie obje
moje szwy dosyc dlugo byly, te na zewnatrz zniknely gdzies po 3 tyd, ale z pochwy wystawal mi jeden jeszcze calkiem niedawno - w tamtym tygodniu jeszcze go chyba widzialam... a to juz 4 tyg po porodzie. no i on byl jakis taki grubasny jak dratwa
lisey
- to tutaj tez powtorze
gartuluje
przerwałas to niecierpliwe wyczekianie kolejnego bobasa
buziaczki dla Ciebie i Gabrysia
: cmok:
a nam zaczyna wchodzic na glowke ciemieniucha... na razie bardzo malutko, ale glowka juz posmarowana oliwka i dzis pierwsze wyczesywanie
Wyślij prywatną wiadomość do niobe7
Znajdź więcej postów niobe7