Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Witam słonka wy moje. mam dziś doła- zastanawiam się co ja najlepszego zrobilam idąc na tą mechanikę.
Dziś mieliśmy pierwsze praktyczne zajęcia z programowania obrabiarek numerycznych- zabawa w mastercamie
I co? Masakra totalna Podział na grupy- jestem z dwoma chlopakami ktorzy powiedzmy mieli z tym jakąś styczność... i co?? Lipa totalna. Prowadzący powiedzial- zróbcie wałek i zaprogramujcie obrabiarkę i... wyszedł. Kiedy łaskawie wrócił, na naszą prośbę o pomoc (bo się okazało ze to trochę inna bajka niz chłopaki myśleli)stwierdził że tłumaczyl juz innej grupie i 100 razy nie bedzie powtarzal- mamy zapytać kolegów. Lipa jakaś totalna
Poza tym otworzą 3 specjalizacje i boje sie ze sie dostane na "samochody i ciągniki"...
O masakra Poza tym padam na pysk a moja chałupa wygląda jak po tornado. Podeślijcie kwant optymizmu buziaczki Wy moje
Ps. Marta trzymam bardzo mocno kciuki i dzis sie o Was pomodlę. Będzie dobrze- musi być . Zobaczysz.