Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-16, 19:08   #1641
lida82
Rozeznanie

Dot.: Prezenty dla TŻa- Towarzysza Życia

Cytat:
Napisane przez ona2008 Pokaż wiadomość
skoro do roweru wszytko ma to moze rekawiczki(moja kolezanka kupila swojemu bo stare mial juz zuzyte i ciagle mu je zszywala^^) albo koszulke masy krytycznej(bylam, fajnie bylo choc juz nie mamna to czasu , w wiekszych miastach w ostatni piatek miesiaca przejazd rowerem przez centrum w duzej grupie-maja swoja strone internetowa- przez co sygnalizuja ludnosci -nawet wladza zauwazyla^^- ze brakuje /jest za malo sciezek rowerowych)- wydaje mi sie ze skoro jest pasjonatem to duzo tez moze jezdzic wiec problem by rozumial/go dotyczy rysunek jesli umiesz rysowac(kolezanka zrobila mu wlasnie taki rysunek na podstawie ksiazki na ten temat, rysz elementami rowerowymi, bardzo fajnie to wyszlo , nie byl to rower tylko jego czesc )

EDIT: gdzie mozna znalezc ladny meski szalik? bo to dobry pomysl, zima idzie^^a on ciagle by tylko marzl, widziala ktoras z was jakies warte uwagi? bylam raz w hausie ale byly jakies takie cienkie i pstrokate;/ a chcialabym cos w jednym max dwoch kolorach bo to facet wkoncu
oj dzieki wielkie
wiesz kupilam mu kiedys rekawiczki ale fakt wlasnie nie obejrzalam sa lekko zniszczone wiec napewno ucieszy sie z nowych
telentu do rysowania nie mam ale moze cos wykabinuje

ps.ja widzialam piekne szaliki meskie w next wczoraj wiem, ze to angielki sklep ale napewno sa na allegro a powiem, ze naprawde sa mieciusie i milusie
lida82 jest offline Zgłoś do moderatora