2008-11-16, 19:54
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sprzęty AGD (lodówka, kuchenka, pralka, zmywarka,okap) - porady, opinie
Cytat:
Napisane przez mimbi
Podziele sie z Wami moim doswiadczeniem dot. pralki. Otoz przed zakupem zadzwonilam do tzw. przyjaciela rodziny, ktory jest kierownikiem w jednym z sieciowych sklepow AGD. Zrobil wywiad u sprzedawcow i w punktach serwisowych i powiedzial, ze najmniej awaryjne sa pralki:
- Gorenje
- Hoover
- Beko.
Mowil, ze czesto sie psuje Bosch i Amica, czym skutecznie mi wybil Boscha z glowy (a czailam sie na niego dlugi czas). Wbrew negatywnej opinii (ze tanie i tureckie) - kupilismy Beko i jestem z niej super zadowolona. Jest to model z elektronicznym komputerkiem - opoznianie prania o 24 godz., ma tez te wszystkie bajery co maja inne pralki - pranie bez zagniecen, pranie szybkie, reczne, wyparzanie ciuszkow dzieciecych itd. Pralka mi bardzo odpowiada, to jest dokladnie ten model http://www.beko.com.pl/WMD,75120,194.html
|
a mozesz napisac ile czasu piorą poszczegolne programy?
zwłaszcza ineteresuje mnie ten ekspresowy?? ile minut?
ja obecnie mam candy ale juz była 3 razy naprawiana i znow sie pi...rzy i juz nie mam do niej siły 
Cytat:
Napisane przez iza251
Czy są na rynku dostępne ZMYWARKI o takich mniej więcej wymiarach: wysokość : 67 cm szerokość 36 ??
A kto ma może taką zmywarkę kompaktową? Opłaca się kupić na 3 osobową rodzinę?
|
moj brat ma taka, na 3 osobowa rodzine nie polecam, mieszcza sie tam tylko szklanki i talerze , nie ma pojemnego koszyczka na sztućce ,nie mowiac juz o jakis wiekszych garnkach
to zmywarka w sam raz dla kawalera 
ja mam wirpoola, juz 4 rak i bardzo sobie ja chwale, zatkała sie tylko 1 raz , ale wyłacznie z mojej winy - za duzo odpadkow zostało na talerzach i w kubeczkach  a to nie swinka i resztek nie lubi
cel 1 - 90 - osiągnięty 
cel 2 - 85 - osiągnięty  24.03.2012
cel 3 - 80 - ........ 
cel 4 - 75 - ......... 
cel 5 - 70 - ........
|
|
|