Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziwne zwyczaje waszych zwierzaków :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-16, 22:05   #227
rozana93
Zadomowienie

GG do rozana93
Dot.: Dziwne zwyczaje waszych zwierzaków :)

Ja mam pieska. Jest to pudelek średni ^^
Niezwykle mądry ) Wystarczy mu coś po prostu powiedzieć a on usłuchnie (typu idź do mamy, wyjdź z pokoju, nie dokuczaj) ;p
Umie przybijać piątke co też jest wogóle bardzo fajne i śmieszne xD
Jeżeli chodzi o jedzenie to jest niezwykle wybredny;p Najlepiej by jadł dobrze doprawione, świeżutkie, mięsko (najlepiej gotowane lub pieczone) ;p Coś innego zje tylko w skrajnych przypadkach ) Czyli jak mu się kategorycznie powie że ma zjeść bo nic innego dziś nie będzie;p
Strasznie jest łakomy na łodycze xD
Jak usłyszy że ktoś odwija cukierek z papierka to tak biegnie że w zakręty to wchodzi ledwo ledwo a czasem nawet nie;p
mmmhm.. Dużo ma takich zchowań dziwnych.;p
Np. jeszcze jak go się weźmie na ręce i powie "przytul sie" to kladzie lapki na moich ramionach i przytula glowke do mojego ucha;p
Kąpać się nie lubi Więc za wszelką cene chce kąpieli unikać ;p Od łazienki raczej trzyma się z dala i jak u sie mowi zeby wszedl to siada patrzy (tak myśle bo przez jego grzywke to oczkow nie widac ) i piszczy ;p
No ale potem wchodzi ze spuszczonym ogonem i daje się wykompać;p
za to uczesać to już za żadne skarby;p
Bardzo lubi moją mame i jak wieczorem zasiadamy przed tv xD to wsyztskich na kanapie tak przepycha żeby uiąść obok niej xD ale oka;p Nikomu nie ejst przykro ) xD
rozana93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując