2008-11-16, 22:45
|
|
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Sprawa sypiania razem, a poglądy rodziców.
Cytat:
Napisane przez KochanaGadzinka
"Z całym szacunkiem, ale jesteś podlotkiem" ?? Co Ty z gówniarą rozmawiasz, która żali się, że tatuś jej chłopaka nie godzi się na sypianie razem w jego domu tak...? Widocznie źle zrozumiałaś temat mojego wątku...
Tłustym drukiem zadałam pytanie do DZIEWCZYN, KTÓRE JESZCZE MIESZKAJĄ Z RODZICAMI. Ty raczej już dawno jesteś niezależna (bazuję na Twoim nicku - 78 to pewnie Twój rocznik)
Owszem, rozumiem, że gdy będe miała swój dom to "będe mogła sypiac z kim będe chciała" ale wiesz, 1,5 roku to wcale nie tak mało, może dla Ciebie dużo to jest 10 lat, a może więcej, nie wiem ile uważasz powinnam byc w związku, żeby spędzac noc ze swoim chłopakiem?
I Z CAŁYM SZACUNKIEM... ale dziecinne wydaje mi się Twoje najeżdżanie na mnie i z góry oceniane na podstawie wieku kim według Ciebie jestem 
|
Nie unoś się tak. Pokazujesz, że faktycznie jesteś takim podlotkiem właśnie...
Sypiać ze swoim chłopakiem sobie możesz, ale jeśli rodzice jego lub Twoi mają coś przeciwko, to nie masz co się dziwić, bo to jest normalna reakcja u większości rodziców w takiej sytuacji. Nie muszą mieć ochoty na nocowanie dziewczyny/chłopaka ich dziecka. Szczególnie biorąc pod uwagę, że masz dopiero 18 lat.
|
|
|