2008-11-17, 17:00
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
Napisane przez Milibili
A tak poza tym to byłam u fryzjera i... mam krótkie włosy  była to drastyczna zmiana bo nie wiem czy pamiętacie ale włosy to ja miałam zdecydowanie za połowę pleców...  Do tego asymetryczne  nigdy mi się specjalnie nie podobały takie fryzury ale jak na razie to wszystcy twierdza ze zmiana była na plus... Pomyślałam, że włosy odrosną a skoro juz tyle radykalnych zmian zachodzi w naszym życiu to i kolejna niezaszkodzi  Teraz jeszcze farbowanie i fryzura uzyska ostateczny szlif...
Kasieńko zdjęcia są cudaczne  Mają w sobie tyle emocji, że aż miło popatrzeć  Co do buźki to probowałaś może takiego peelingu ? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...radzikowy.html Jest tani, a anprawdę dobry  Przynajmniej mi pomógł (razem z zelem Avene - on jest juz drozszy ok 50 zl ) jak walczyłam z "koszmarem nastolatki" po odstawieniu tabletek anty.
|
hej kropeczko 
1. Czekam na foteczkę Twą z wypiekami pewnie wygladasz slicznie 
2. Pomyślę o jakichś cudach. Jak narazie siedzę w domku z maseczką na dziobie i ruszać się nie mogę, bo zastygła <minerały morza martwego z avonu>
Może umorduje troszkę zaskórników 
Cytat:
Napisane przez agunia82
no bez przesady, słońce można widzieć, tylko się opalać nie można  A jak używasz tylko na noc, to możesz spokojnie sobie buźkę malować. Ja przy okazji tak czy inaczej odstawiłam fluid w tym samym momencie co zaczęłam używać tego kremu (bo się naczytałam co fluidy z cerą robią). Na początku ciężko mi było się przestawić, ale dość szybko cera mi się naprawdę poprawiła, i mogę teraz spokojnie używac tylko korektora i pudru sypkiego żeby cerę zmatowić. A jak się wymalowałam fluidem na sesję zdjęciową, to większej różnicy z nim czy bez niego nie widziałam
|

zobaczymy czy mi to zejdzie po avonowej kuracyji 
jak nie to będę myślała o przeprowadzce do piwnicy 
i ja używam tylko perełek rozświetlajacych na pysek, chyba ze mam mega diodę to maskuję ja korektorem albo Daxikiem mym.
mam ciemna karnacje wiec nie potrzebuje narzucania tynku 
no ale zupelnie bezniczego... czuje sie ... zapyziała 
Cytat:
Napisane przez agunia82
masz jakieś wieści od Liloszka? Tęsknie za nią przeokrutnie 
|
buuuuuuuuuuuuu ja tyż 
Dowodzik już w portfeliku sobie siedzi 
Z nowym nazwiskiem 
Teraz trzeba rozpoczac maraton 
Smutno mi, bo wiem ze nasze spotkanie nie wypali 
A wiem też, że byłoby wspaniale!!!!!!!!!!!
Na osłodę mam Izydę nasza kochaną, pojutrze mnie ściąga do zamiatania gruzu 
hehehehehe
Ale mam lenia dzis chyba po tym winku 
ooooooooooo akurat o kradzież winka mnie tu posądzają!!! no ładnie! prędzej o dostawe winka mozecie byc spokojne ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
i zapomniałam Was zapytac co myslicie o tej sukienie? ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
http://www.allegro.pl/item477796708_...r_new_s_m.html
aaaaaaaaaaaa Aguniu! wypasiony motylek
Kocham nad życie!!!
Edytowane przez kasienka1985
Czas edycji: 2008-11-17 o 17:07
Powód: baboliny mnie obgaduja :P
|
|
|