2008-11-17, 21:12
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ocena pielęgnacji początkujących z filtrami, kwasami i generalnie biochemią
Cytat:
Napisane przez lalaith
Podobnie jak u poprzedniczki, widzę że pielęgnacja jest bardzo dobrze przemyślana. Brakuje mi chyba tylko toniku, który wyrównuje ph skóry i sprawia że krem lepiej się wchłania. Wychwytuje także resztki zanieczyszczeń z którymi nie poradził sobie zmywacz. Niektórzy preferują w celu stonizowania skóry właśnie płyny micelarne, moim zdaniem lepiej sprawdza się osobny tonik.
Serum z BU jest bardzo dobre, plusem jest również niska cena, myślę że powinno się sprawdzić.
Co do rozświetlenia cery szarej i zmęczonej widziałam ostatnio na wątku składowym analizę takiej nowości Oriflame Radiance Energy (swoją drogą świetna seria) maseczki i kremu 2w1, z której wynikało że powinien być bardzo fajny! Sama zamierzam wypróbować
W czasie peelingu migdałowego radzę odstawić Eff i Diroseal, a skupić się na nawilżaniu, w ogóle to wypytaj o wszystko szczegółowo kosmetyczki, bo takie informacje ma obowiązek Ci przekazać.
Dobre jest to mleczko AA Help, bo sama szukam czegoś super skutecznego do demakijażu oczu..?
|
Dziekuje Ci za wszystki rady Jesteś mistrzem Tak jak radzisz zakupie jakis tonik, serum z BU ,a gdy znajde kogoś z kat. oriflame'u zamówie z tej serii. Jak cos zaobserwuje zdam relacje
Jeśli chodzi o mleczko, o które pytałaś dla mnie jeest bardzo dobre- jako osoba nosząca soczewki mam strasznie wrazliwe oczy i duzo produktow, którymi zmywałam oczy podrażniały i szczypały. Z tym tak nie jest poza tym jest bezzapachowe, bez barwników wiec w ogóle wielki plus 
Pisałaś poniżej o kremach stopniowo brązujących.. Jakiego używasz i czy możesz mi go szczerze polecić?Bo nie moge patrzyc na swoją bladolicość, nigdy jeszcze nie byłam tak biała :P- niestety coś za coś .. I stosując jeszcze serum z BU rano najpierw serum potem krem brazujacy a na koncu filtr? Nie wiem czy kolejność jest w tym przypadku istotna czy nie? Jeszcze raz dzieki
|
|
|