Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ocena pielęgnacji początkujących z filtrami, kwasami i generalnie biochemią
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-17, 21:12   #2011
wiki124
Rozeznanie

Dot.: Ocena pielęgnacji początkujących z filtrami, kwasami i generalnie biochemią

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
Podobnie jak u poprzedniczki, widzę że pielęgnacja jest bardzo dobrze przemyślana. Brakuje mi chyba tylko toniku, który wyrównuje ph skóry i sprawia że krem lepiej się wchłania. Wychwytuje także resztki zanieczyszczeń z którymi nie poradził sobie zmywacz. Niektórzy preferują w celu stonizowania skóry właśnie płyny micelarne, moim zdaniem lepiej sprawdza się osobny tonik.
Serum z BU jest bardzo dobre, plusem jest również niska cena, myślę że powinno się sprawdzić.
Co do rozświetlenia cery szarej i zmęczonej widziałam ostatnio na wątku składowym analizę takiej nowości Oriflame Radiance Energy (swoją drogą świetna seria) maseczki i kremu 2w1, z której wynikało że powinien być bardzo fajny! Sama zamierzam wypróbować

W czasie peelingu migdałowego radzę odstawić Eff i Diroseal, a skupić się na nawilżaniu, w ogóle to wypytaj o wszystko szczegółowo kosmetyczki, bo takie informacje ma obowiązek Ci przekazać.

Dobre jest to mleczko AA Help, bo sama szukam czegoś super skutecznego do demakijażu oczu..?
Dziekuje Ci za wszystki rady Jesteś mistrzem Tak jak radzisz zakupie jakis tonik, serum z BU ,a gdy znajde kogoś z kat. oriflame'u zamówie z tej serii. Jak cos zaobserwuje zdam relacje

Jeśli chodzi o mleczko, o które pytałaś dla mnie jeest bardzo dobre- jako osoba nosząca soczewki mam strasznie wrazliwe oczy i duzo produktow, którymi zmywałam oczy podrażniały i szczypały. Z tym tak nie jest poza tym jest bezzapachowe, bez barwników wiec w ogóle wielki plus

Pisałaś poniżej o kremach stopniowo brązujących.. Jakiego używasz i czy możesz mi go szczerze polecić?Bo nie moge patrzyc na swoją bladolicość, nigdy jeszcze nie byłam tak biała :P- niestety coś za coś .. I stosując jeszcze serum z BU rano najpierw serum potem krem brazujacy a na koncu filtr? Nie wiem czy kolejność jest w tym przypadku istotna czy nie? Jeszcze raz dzieki

http://twoflyingflowers.blogspot.com/ - Blog
http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/#signform - ratujmy pieski!
wiki124 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując