2008-11-18, 10:20
|
#175
|
|
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2005-12
Wiadomości: 8 463
|
Dot.: Nigella express
Cytat:
Napisane przez Ejva
Dziekuje
no niby uzylam wszystko jak w przepisie - musli z platkami owsianymi a make razowa. ALe sprobowalam jeszcze raz i dodalam mniejsza ilosc wody. No i faktycznie  Dziury juz nie bylo i bochenek dosc rownomiernie wyrosl , teraz jeszcze mam problem co zrobic zeby skora nie byla taka twarda  Wydaje mi sie ze on za szybko na zewnatrz sie piecze i to dlatego skora jest taka na koniec twarda. Od razu mowie ze pieklam co do minuty tak jak w przepisie. A pewnie musze sobie o sama wyczuc jaka dac mu temperature i jak dlugo 
|
może go przykryj czymś w trakcie pieczenia
Cytat:
Napisane przez ^olka^
Przepis na tort w załączniku. Zdjęcie pochodzi z książki "Nigella Ekspresowo".
|
to ten najnowszy nabytek?
|
|
|