Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-18, 11:47   #4920
Angie144
Zadomowienie

GG do Angie144 Send a message via Skype™ to Angie144
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III

Cześć Wszystkim,
widzę że 'zmowa milczenia' na naszym wątku trwa dalej...

Synciu - dzięki za dodatkowe wskazówki
o tym spodzie dla sernika pomyślałam żeby się może nie rozwalał jak on taki puszysty. Może biszkopty by go troszkę bardzie utrzymały 'w kupie', czy raczej się nie rozwala?

Kamilko - i jak tam wieczór z kabaretem, fajnie było, uśmiałaś się - bardzo ich lubię.

KachaL - Ty już gruba, jakoś ciężko mi to sobie wyobrazić, przecież z Ciebie jeszcze większy okruszek niż ze mnie - koniecznie dawaj zdjęcia
A z tymi przesyłkami to pewnie, że nie płacić. No czemu masz kupować coś czego wcale nie zamawiałaś i nie potrzebujesz!!!
Powiedz teściom że jak przyjdzie coś w tej firmy to mają tego w ogóle nie odbierać, takie zapakowane niech listonosz zwróci do nadawcy, a ponaglenia zapłaty - no jeśli czegoś nie odbierzesz to nie mogę się upominać o zapłatę!
Musisz to kompletnie ignorować inaczej będą z Ciebie tak wysysać w nieskończoność.

Kasiu333 - nie łam się Kochana, trzymaj się dzielnie. Wiedz, że wszyscy Cię tu podziwiamy za to jaka jesteś samodzielna, zaradna i za wiele wiele innych niesamowitych cech. Wiadomo, że dołki każdego z nas dopadają i jedyne co możemy zrobić to je po prostu przeczekać, trzymaj się więc dzielnie i pisz - będziemy Cię pocieszać i przesyłać całe stada buziaków!! : cmok:

Gołabku - zazdroszczę Ci tego wyleczonego zębolka, chociaż jednego. Ja mam wrażenie, że chyba wszystkie moje zęby kwalifikują się do leczenia, już mam koszmary, kilka nocy pod śnił mi się dentysta albo wypadające, bolące zepsute zęby - moje oczywiście! Obawiam się, że to sny prorocze, ale raz że się cholernie boję dentysty, dwa że szkoda mi kasy - głupota bo na sztuczną szczękę wydam pewnie więcej a trzy, że jakoś mi nie po drodze na fotel (brak czasu i chęci)

No i od razu mówię, że wiem że jak się śnią zęby to niby coś złego kogoś z bliskich spotka, ale u mnie się to nie sprawdza na szczęście, już dawno byłabym sama na tym świecie jak palec gdyby się to sprawdzało.

Czarinko - ale fajnie spędzacie czas wolny, jak nie oceanarium to ten park - SUPER!! O zakupach to już w ogóle nie wspominam.
Dawno nie byłam na takich luzackich zakupkach ciuchowych, ale mi brakuje czasów panieńskich kiedy to tak bezstresowo mogłam wydać swoja kasiorkę na swoje zachcianki, teraz szkoda mi kasy. Zrobiłam się strasznym sknerą.

No... to już chyba każdemu co chciałam to napisałam, a teraz się pochwalę i pożalę
Jestem dziś nieprzytomna bo wczoraj się położyłam o 1:30 spać - ale za to mam czyściutki zamrażalnik!!
Czekałam do 1:00 aż się rozmrozi spaliłam przy tym farelkę żeby mu pomóc
Wszystko to przez moje lenistwo, bo już nie pamiętam kiedy ostatnio go rozmrażałam i było tam w środku tyle lodu że już miałam problem z dosuwaniem szufladek!! No i się zlitowałam w końcu. ?Zresztą postanowiłam sobie, że każdego wieczorku robię 'coś'. Z tego postanowienia na razie zrealizowałam wyszorowanie kuchenki, piekarnika, zlewu no i teraz zamrażalnik, dziś chyba przejdę do łazienki
No bo zawsze takie sprzątania zostawiałam na sobotę, ale jednego dnia ciężko ze wszystkim zdążyć, a tak to jakoś mi się rozkłada i jest oki. tylko jak teraz będzie taki rozpierdziel prze ten kominek to obawiam się że mój zapał ostygnie i nici z postanowienia
A tak apropo to w środę, czyli już jutro ma już ten facet wkroczyć z robotą!!

OKi zmykam do pracy, od rana pisze tego posta, może ktoś coś przez ten czas naskrobał... buziaki!!

-----
dysiu - fajne te buciczki, oby były dobre!! Chorobcia bo ja teraz nie pamiętam ale te co Milce kupiliśmy to chyba numer 23, oby te Twoje 22 były dobre!!! No w ostateczności chyba w ciągu 7 dni można zakupiony na allegro, ew. może sprzedający będzie na tyle w porządku że wymieni na większe. OBY były dobre i się Adusi spodobały!!

Edytowane przez Angie144
Czas edycji: 2008-11-18 o 11:52
Angie144 jest offline Zgłoś do moderatora