Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-18, 11:15   #2014
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

już jestem po.. po fryzjerze ma się rozumieć!
Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
dostaniesz- my już tu zaczarujemy [tzn. głównie Kasia H]

mega zdjecie ślubne jubilatów w ładnej- dużej antyramie. Tylko czy jesteś w stanie wygrzebać jakieś ich zdjecie żeby je powiększyć
Oj kochane czarownice ..czarujcie ile wlezie!!

i przychylam się do pomysłu z antyramą!! Też taki mi od razu wpadł do głowy.

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
No właśnie
Dlatego zdaję sobie sprawę, że to trochę "szaleństwo" i to mnie jeszcze trzyma przez kliknięciem w BUY NOW!
Gorzej - jeśli już najdzie mnie ochota na malowanie, zaglądam do kosmetyczki i co? LIPA, bo mi żaden cień nie pasuje no może z wyjątkiem nieśmiertelnego srebra lub beżu
A z tą paletką ... może ona zmobilizowałaby mnie to zadbania o codzienne kolorki na buzi [tak, wiem, szukam sobie argumentów ]
No i wychodzi znacznie taniej, niźli zakup np. 10 odsypek cieni MAC [nawiasem mówiąc bardzo staniały ostatnio] . Minus decyzja, które cienie wybrać, bo wybieranie to dla mnie katorga [jak sroka - chciałabym wszystkie ]
oj szukasz tych argumentów szukasz!!!
Wiadomo - zrobisz jak ze chcesz..chociaż już po sobie wiem że jak się czegoś "po prostu" nieużywa to nie będzie się używać i to tylko stracona kasa!

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
nie wspone o tym, ze olalam 2 wyklady dzis! ale na matme juz raczej pojde.
wstalam dzis z dzikim postanowieniem: od dzis przestaje szalec! ciekawe ile mi sie to utrzyma
oj nie ładnie..nie ładnie!!!

A co do szaleństw...
Tak taak oczywiściieeee... hahahaaa i tak Ci nikt w to nie wierzy że przestaniesz nasza kochana Wariatko! hahahaa

......................... ............

Co do fryza...
Ale żem była asertywna.. no naprawdę ...hahaaa
Włosy kazałam nie ścinać..tylko ujarzmić grzywkę (fryzjerka posłuchała i nic nawet milimetra mi z boków i tyłu nie ścięła)
A co do farbka!! ymmm..no ..tego... Pofarbowałam
Ale na naturalny kolorek!! jak kazała Asia(E)

Na usprawiedliwienie swoje mam to że fryzjerka nakładała tę farbę(mieszankę 3 farb właściwie) na końce włosów wcześniej już pofarbowane , a te moje 2cm odrostów zostawiła!
I muszę przyznać że kolorek się od tych odrostów nie odcina!! jest naprawdę bardzo zbliżony do naturalek!! Wiadomo że nigdy taki sam nie wyjdzie ale podobny jest więc już odrostó widać nie będzie!

A w marcu powiedziała że już będę mieć fryzurkę do ucha! juupii

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując