Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styl American Girl część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-18, 18:50   #2904
Cinderella5x
Zadomowienie

Dot.: Styl American Girl część V

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
a ja jej wspolczuje nie dlatego ze ma duzy biust tylko dlatego ze wszyscy komentuja jej cycki ma takie jakie ma...nic na to nie poradzi moze pomniejszyc ale po co...jak ktos ma 0 albo małe A tez moze sobie powiekszyc a jednak nie chce bo sie np boi... ja jej wspolczuje ze wzgledu na te durne komentarze... bo wiem co to znaczy miec duzy biust np w gimanzjum kiedy hormony szaleja a ja miałam C a wszyskie inne dziewyczynki A to ciagle ktos mnie zaczepial patrzyli sie na mnie..takie tam głupoty...a teraz wiekszosc z tych facetów z mojego gimnazjum ewentualnie podstawowki gada o moich cyckach jakie sa piekne i wogole ach zalosne..
Pomniejszyc to raczej tak, ze wzgledow zdrowotnych. To moze byc za duze obciazenie dla jej kregoslupa, szczegolnie, jesli ma dopiero 15 lat...
Ale rozumiem, co masz na mysli, ludzie potrafia byc bardzo okrutni i bardzo slabo myslacy. malo kto widzi caloksztalt, przewaznie widza jeden punkt (w tym wypadku jej biust) i nie pomysla o konsekwencjach zarowno fizycznych (zdrowie) jak i psychicznych (to sie odnosi do glupich komentarzy).

"But what is truth, Not easy to define,
We both have truths, Are yours the same as mine?"
Cinderella5x jest offline Zgłoś do moderatora