Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-18, 18:48   #949
dynia18
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VI

Dziewczyny chciałam was przeprosić że tak bez słowa zniknęłam. Ale komp mi się zadusił i ja chciałam odczekać i zasnęłam. Przed chwilą otworzyłam oczy. i nie dokoncze, bo jade do zabiegu
Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
jesli ma dobry cel, to pomysł głupi nie jest
Chyba musisz zdobyć się na odwagę, by kogoś bliżej poznać, dlaczego, nie możesz otworzyć się na kogoś? Miłość jest dla każdej z nas, tylko trzeba się na nią otworzyć
No własnie. Ta strona uświadomiła mi jak bardzo jestem zamknięta na nowe męskie znajomości.
Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
Wróciłam.

Basieńko, myślałam kiedyś by Ciebie zapytać, jak tam wrażenia z zarejestrowania się na Sympatii, ale jakoś było mi głupio samej zapytać.
Nie jesteś dziwaczka, na pewno. Ja też miałabym takie same opory. Gdzieś mi tam czasami chodzi po głowie by spróbować w ten sposób, zacząć pisać, ale boję się rozczarowania, nie chciałabym być oszukana. A wiadomo jak to jest w necie. Nawet jak osoba pokaże swoje zdjęcie, to jaka jest gwarancja że to jej fotka? Gdzieś tam boję się samotności, ale jeszcze bardziej boję się oszustów, co na razie skutecznie odstrasza mnie od korzystania z portali randkowych.

Śliczny ten róż i w ogóle bardzo ładnie wyglądasz Basieńko. Faceci są durni, że nie widzą tego, jaką fajną jesteś Dziewczyną.

Oto ja.
Fryzjerka była zachwycona moimi włosami i powiedziała że gdybym chciała je ściąć mocniej, to by mi odradzała, bo najzwyczajniej w świecie szkoda. Radzi mi zapuszczać włosy na dużo dłuższe i potem wycieniować je na całej długości, bo jest z czego. Zmotywowała mnie więc. Podcinać tylko końcówki, regenerować je i będzie good.
Asiu po pierwsze super fotki. ładnie wyszłaś i super włoski. Nie ścinaj przynajmniej na razie. A ze stopniowaniem tez uważaj, wybierz naprawde dobrą fryzjerkę. Bo jak to mówi koleznka
Cytat:
Napisane przez Guarana Pokaż wiadomość
He, he , he widzę że dzisiaj na tapecie włosy a ja włśnie wróciłam od fryzjra i ścięłam swoje.
Dynia, jakaś Ty ładna!!!!!!!!!!!!!! To drugie zdjęcie
Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
fajnie wycstopniowane, zagdzam się z fryzjerką, zapuść , ale widać, że włoski masz zdrowe i gęste więc Tobie pasuję wystopniowane, slicznie

Basiu pamiętasz jak mipisałaś że kotek mimio że psoci jest pocieszny? Nasz od kilku dni codziennie jak nikogo nie ma w domu zrzuca dużegokaktusa z parapetu na podłogę i cała czarna jest kurde nie wiem co robić z tym psotnikiem

a tak z innej beczki czy któraś z Was ma możliwość kupienia gdzieć łąckiej gruszkówki bądź śliwiwicy?? TZ tata jest smakoszem takich bimberków i na andrzejki byłoby fajnie mu kupić.
Cytat:
Napisane przez smyk03 Pokaż wiadomość
Nie jesteś

Nie będą ścinać, bo miałyby Kozłowskiego na tapecie kilkanaście razy dzienni, a jak nie zetną..to tylko razwybór był prosty

nooo, super
Cytat:
Napisane przez chise Pokaż wiadomość
Cześć, czołem

Asik, zaszalałaś z fryzurką. Jestem ciekawa jak przejedziesz po nich prostownicą to pewnie efekt jeszcze bardziej oszałamiający
Reese, gratuluję 5000
Dyniaczku, ależ Ty śliczna jesteś Ale cera wow - co miałaś na buzi oprócz różu?

Lipkowa, gratulacje A autko super

Ja jestem małym leniem i właśnie kombinuję fryz na zimę, żeby po ściągnięciu czapki wyglądał dobrze Kiedyś trafiłam przypadkiem na panią, której jak powiedziałam, że chce tylko końcówki podciąć to rzeczywiście to robiła normalnie max 5mm-10mm nie więcej, ale już jej nie ma, bo wyjechała w siną dal
Obecnie wyglądam jak jaszczur, bo skóra schodzi mi płatami po peelingu
Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
Sennie jest.

Cześć Asieńko
Czy ja wiem czy zaszalałam. Mój Brat stwierdził że chyba w ogóle u fryca nie byłam bo tylko mi się błyszczą a tak poza tym to długość włosów taka sama.
Też jestem ciekawa jak po prostownicy będą się zachowywać.
dynia18 jest offline Zgłoś do moderatora