Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-18, 21:52   #4927
Atiluj
Wtajemniczenie

GG do Atiluj
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III

Hellołłłłłłłłłłłł po przerwie

Ni cholery czasu ostatnio nie mam - coś mi organizacja dnia siada
Z góry przepraszam za chaos w moim poście ale chciałabym każdej z Was odpowiedzieć i mi się już totalnie wszystko pomieszało
Zdjęć jeszcze nie oglądałam

Martuś Też jestem z Ciebie dumna i podziwiam Twoje samozaparcie !!! Mnie coś do ogródka wołami ostatnio nie można wyciągnąć. Mam całą reklamówkę cebulek tulipanów do wsadzenia i co.....ano nico Leżą sobie grzecznie i czekają...tylko na co
Mam nadzieję, że Babcia wyzdrowieje

Synta dobre źródła donoszą (Hadzi), że z Piterkiem już OK Cieszę się łokropnie. Tobie strasznieeeeeee współczuję "kalectwa" na buźce Mam nadzieję, że za "chwilkę" śladu nie będzie
No i GRATULUJĘ jedynej słusznej decyzji w sprawie nadżerki
A co do tekstu o dinożarłach to myślałam, że swoje zdjęcie od Was zabrałam jak wyjeżdżaliśmy

Basiu ucałuj Emilkę, niech jej te zębolki nie dokuczają Trzymam kciuki za poprawkę i życzę udanego szkolenia. Oby towarzystwo było fajne a tematy "nie nudzące"

Kasiu333

Cytat:
Napisane przez kaśka333 Pokaż wiadomość
U mnie depresji jesiennej ciąg dalszy... Dziś cały dzień chodzę w piżamie, chce mi się spać i płakać, wszystko mnie wk****a. Zaraz idę spać chyba...
Mam nadzieję, że to już tylko "wspomnienie" Nie będę powtarzała Czarinki i Synty One mają 100000000000000000000000% %%%%racji Jesteś WIELKA i nie daj się marazmowi
A pomysł z organizowaniem wyjazdów dla niepełnosprawnych dzieci chciałaś realizować kiedyś. Myślisz jeszcze czasem o tym?
- NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś...

Atiluj jest offline Zgłoś do moderatora