Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy lubicie swojego ginekologa?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-11-22, 17:35   #1
YenneferD
Zakorzenienie

GG do YenneferD

Czy lubicie swojego ginekologa?

Wizyta u ginekologa to sprawa powszechnie znana dziewczynom. Nie da sie tego uniknąć. W związku z powyższym mam pytania: czy lubicie swojego ginekologa? czy wolicie ginekologa-meżczyznę czy ginekologa-kobietę? jakie cechy powinien mieć dla Was idealny lekarz ginekolog?

Może zacznę (skoro juz założyłam ten watek ). Ja lubie swojego ginekologa. Jest to pan w średnim wieku, z fenomenalnym poczuciem humoru. Zawsze w czasie wizyty tak mnie rozśmieszy, ze juz sie w ogóle nie stresuję - zamiast sie denerwować ja rechoczę i rechoczę jak głupia (i nie jest to reakcja nerwowa ). Ufam mu, wiem, ze mogę zadac mu kazde pytanie i ze poświęci mi tyle czasu, ile będzie potrzeba. Dodam, ze nie chodzę do ginekologa prywatnie, tylko państwowo - do przychodni. Jako śmieszna anegdotke dodam to, ze mój ginekolog ma na nazwisko Maczuga A jeszcze kilka miesiecy temu w przychodni przyjmowało dwóch ginekologów: Maczuga i Piórkowski - to było tak komiczne, że nigdy nie mogłam się powstrzymać, żeby nie parsknać śmiechem na widok tych dwóch nazwisk
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.

TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
YenneferD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując