2008-11-19, 11:08
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: zakochalam sie?! a to miała być przyjaźń
Cytat:
Napisane przez Martini Bianco
No żeby później nie potraktował Cię tak jak tamtą dziewczynę...Pojawi się jakiś nowy obiekt i poleci za nią,a Ty zostaniesz sama....
Ja bym była ostrożna w stosunku do takich facetów,bo to nie świadczy o nim dobrze jeśli masz co do niego poważniejsze zamiary niż tylko koleżeństwo...
|
Normalnie powalają mnie te wasze przestrogi.
Skąd wiadomo, że to był poważny związek?
Może chłopak dopiero co zaczął spotykać się z tamtą dziewczyną?
Albo był na tyle szczery i powiedział co zrobił i ją zostawił...
Czytam już któryś watek z kolei i zawsze kiedy są problemy z chłopakami, zaczynają się sypać te wasze rady :
"Skończysz tak jak ta pierwsza, druga, trzecia".
Takie gdybanie raczej nic nie wnosi tylko zniechęca dodatkowo.
Zastanawiam się czy wg was chłopak, który np.: zmieniał często dziewczyny, zdarzyło mu się być niewiernym, już zawsze taki będzie?
Może po prostu nie był nigdy zakochany i nie wie jak to jest bardzo się do kogoś przywiązać?
Taki mały OT
Cytat:
Napisane przez ashlix
No wiecie - może między nimi już wcześniej się nie układało i miał zamiar zerwać i po tym incydencie chłopak zerwał od razu - ja nie widzę czegoś aż tak bardzo złego  co innego jakby dalej z nią był i udawał, że jest ok ...
|
Tutaj się oczywiście zgadzam.
A co do autorki, słuchaj może Ty też mu się podobasz i stąd to całe zakłopotanie, kontrolowanie się ?
Jeżeli czujesz się na siłach to postaraj się z nim Ty pierwsza porozmawiać i zapytać co jest grane.
Bo chyba raczej nie masz zamiaru czekać na kolejną imprezę zakrapianą %, kiedy to znowu posuniecie się do czegoś co może wam ciążyć ? 
Zycze powodzenie
|