Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zakochalam sie?! a to miała być przyjaźń
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-19, 11:08   #12
m0nia1986
Wtajemniczenie

Dot.: zakochalam sie?! a to miała być przyjaźń

Cytat:
Napisane przez Martini Bianco Pokaż wiadomość
No żeby później nie potraktował Cię tak jak tamtą dziewczynę...Pojawi się jakiś nowy obiekt i poleci za nią,a Ty zostaniesz sama....
Ja bym była ostrożna w stosunku do takich facetów,bo to nie świadczy o nim dobrze jeśli masz co do niego poważniejsze zamiary niż tylko koleżeństwo...
Normalnie powalają mnie te wasze przestrogi.
Skąd wiadomo, że to był poważny związek?
Może chłopak dopiero co zaczął spotykać się z tamtą dziewczyną?
Albo był na tyle szczery i powiedział co zrobił i ją zostawił...
Czytam już któryś watek z kolei i zawsze kiedy są problemy z chłopakami, zaczynają się sypać te wasze rady :
"Skończysz tak jak ta pierwsza, druga, trzecia".
Takie gdybanie raczej nic nie wnosi tylko zniechęca dodatkowo.

Zastanawiam się czy wg was chłopak, który np.: zmieniał często dziewczyny, zdarzyło mu się być niewiernym, już zawsze taki będzie?
Może po prostu nie był nigdy zakochany i nie wie jak to jest bardzo się do kogoś przywiązać?
Taki mały OT
Cytat:
Napisane przez ashlix Pokaż wiadomość
No wiecie - może między nimi już wcześniej się nie układało i miał zamiar zerwać i po tym incydencie chłopak zerwał od razu - ja nie widzę czegoś aż tak bardzo złego co innego jakby dalej z nią był i udawał, że jest ok ...
Tutaj się oczywiście zgadzam.

A co do autorki, słuchaj może Ty też mu się podobasz i stąd to całe zakłopotanie, kontrolowanie się ?
Jeżeli czujesz się na siłach to postaraj się z nim Ty pierwsza porozmawiać i zapytać co jest grane.
Bo chyba raczej nie masz zamiaru czekać na kolejną imprezę zakrapianą %, kiedy to znowu posuniecie się do czegoś co może wam ciążyć ?

Zycze powodzenie
m0nia1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując