Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Listopadowa wymiana. Perfumy, kolorówka, pielęgnacja, dodatki... Cho do Hatki :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-19, 11:10   #27
Layla79
Zakorzenienie

Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Listopadowa wymiana. Perfumy, kolorówka, pielęgnacja, dodatki... Cho do Hatki :

Cytat:
Napisane przez hathayoga Pokaż wiadomość
Znam tą buteleczkę Sisleya, jest faktycznie bajeczna (tak odbiegając od tematu - co sądzisz o tym zapachu?)
Co do atomizerków to na dniach powinny przylecieć do mnie nowe z allegro, ale wszystkie o pojemności 5ml. Więc np. mogłabym zrobić 3 odlewki po 5ml każda i dorzucić te miniatury, jeśli byłabyś nimi zainteresowana. A tu możemy kombinować dowolnie, bo mam 5 fajnych miniatur:
HydrAction Dior (deep hydration extreme creme), 3ml, nowe, kod 8Q01
Clarins HydraQuench Rich Cream (very dry skin or cold climates), nowe, 5ml, kod 711068
Decleor Hydra Floral Anti-Pollution, "Flower Dew" Moisturising Gel Cream for Eyes with plant extracts and essential oils, ważny do kwietnia '09, nowy 2,5ml
Kanebo Sensai Silk Soothing Cream, nowe 4.6ml, kod 116E
Chanel Precision, Gomage Microperle Eclat (maximum radiance exfoliating gel), 4ml, kod 9102.
super! 3 odlewki po 5 ml aliena, euphorii i lempickiej bardzo mi pasują jeżeli dorzucisz miniaturki kanebo i chanel, to ja jestem bardzo chętna i możemy przejść na pw dorzucę Tobie próbkę podkładu LP i jakąś emulsję Sisleya.
Layla79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując