Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - część 2 :)
sie wsciekłam
lisonosz przyniósł rachunek do zapłaty do jutra... data nadania rachunku i wystawienia 6 listopada  gdzie to kurna tyle leżało no pytam sie gdzie  
tż dobudziłam o 11.45 oczywiście zerwał sie jak poparzony zrobił se obiada i polazł do pracy mała śpi z misiem w wózku a aj jak zwykle nie wiem co mam robić
ja miałam kupić śpiworek do spacerówki ale normalnie do tgo walniętego wóżka mi sie nie zmieści jestem wściekła na ten wózek wielki ciężki nieporęczny bariereczka w spacerówce nie zdejmowana wyprofilowana tak ze za uja nie położysz normalnie kocyka bo sie ślizga i zapomnąć mogę choćby o małej podusi pod głókę....poza tym jak małą ubiorę w kożuszek tak już po zimowemu biedna sie normalnie nie mieści ściśnięta jak śledz w puszce
za tydzień mamy szczepienie już postanowione jedziemy taksówką bo z tym wózkiem to nawet tż strzela jak ma znosić go na dół
wczoraj pisałam z chrzestną Julki na gg napisałam o małej histerii przed spaniem w łóżeczku... normalnie padłam jak mi coś zasugerowała..... pyta mi sie czy byłam we wszystkich św. świecę zapalić na cmętarzu za tatę bo ktoś tam w rodzinie miał problemy z dzieciaczkiem takie jak ja i to podobno ze nie byli na cmetarzu i nie zapalili za zmarłych świeczki.... ludzie to mają pomysły normalnie szok  wogóle co ma piernik do wiatraka :confus ed:
no to ja jej mówie ze małej chyba było za ciepło zdjełam jej półśpioszki i rozpiełam kaftanik a ona do mnie że powinnam wywietrzyć małej przed spaniem bo mam za gorąco !!!! jasne wywietrz człowieku 20 m2.... w tym pokoiku co mała śpi jest zimniej temp około 20 stp i wywietrz... to po kiego ja pale w piecu żeby w zimnicy siedzieć.... poza tym łatwo komuś tak pisać jak sie w bloku mieszka temp ma sie taką ze okna otwierają na cały dzień bo zakręcać kurki nie opłaca sie bo ogrzewanie mają w czynszu 
więc mam pytanie jaką wy dziewczyny macie temp w domku?
````kękę
|