Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-19, 13:03   #2410
adrijah
Zakorzenienie

Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

Cytat:
Napisane przez RosesAreRed Pokaż wiadomość
oki doki Daria nie ma wody Podrzucic ci pare litrow? U mnie co jakis czas robia numer ze nie ma cieplej wody, a ja nigdy kartek na tablicy nie przegladam, zreszta te o wodzie wywieszaja zawsze w ostatniej chwili...no i wstaje rano, chce sie kapac a tu....dupa balada i woda zimna....wiec trzeba smierdziec do wieczora hehe
co do sniegu to ja zanim poszlam spac to zanowotwalam deszcz ze sniegiem masakra
Tata bedzie knajpy stolicy zwiedzal?
jak wychodziłam szukać wyborczej dla Taty (przy okazji małe zakupy), to sąsiada spotkałam i mi powiedział, że dopytywał się i woda rano owszem była, ale kilka minut, bo rura pękła ale za jakąś godzinę ma być
mam jeszcze jakiś zapas w czajniku i dzbanku, to przeżyję ale przyznam, że zęby się ciężko myło rano a u mnie takie rzeczy wieszają na drzwiach, żeby każdy widział. Bo tablice informacyjne są zamykane na kluczyk i nikt nie ma do nich dostępu. To co się będą cackać? biorą taśmę, przyklejają z zewnątrz na drzwiach, jak zmoknie to trudno

a w ogóle tego dodatku do gazety nigdzie nie ma wszędzie tylko książka "kuchnie świata" i nic wiecej. co roku wydają taki przewodnik po najlepszych restauracjach ze 2 lata temu jeszcze rodzice jeździli i sprawdzali teraz juz mamie sie nie chce