2008-11-19, 13:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Cytat:
Napisane przez RosesAreRed
oki doki  Daria nie ma wody  Podrzucic ci pare litrow?  U mnie co jakis czas robia numer ze nie ma cieplej wody, a ja nigdy kartek na tablicy nie przegladam, zreszta te o wodzie wywieszaja zawsze w ostatniej chwili...no i wstaje rano, chce sie kapac a tu....dupa balada i woda zimna....wiec trzeba smierdziec do wieczora  hehe 
co do sniegu to ja zanim poszlam spac to zanowotwalam deszcz ze sniegiem  masakra
Tata bedzie knajpy stolicy zwiedzal? 
|
jak wychodziłam szukać wyborczej dla Taty (przy okazji małe zakupy), to sąsiada spotkałam i mi powiedział, że dopytywał się i woda rano owszem była, ale kilka minut, bo rura pękła ale za jakąś godzinę ma być 
mam jeszcze jakiś zapas w czajniku i dzbanku, to przeżyję ale przyznam, że zęby się ciężko myło rano  a u mnie takie rzeczy wieszają na drzwiach, żeby każdy widział. Bo tablice informacyjne są zamykane na kluczyk i nikt nie ma do nich dostępu. To co się będą cackać? biorą taśmę, przyklejają z zewnątrz na drzwiach, jak zmoknie to trudno 
a w ogóle tego dodatku do gazety nigdzie nie ma wszędzie tylko książka "kuchnie świata" i nic wiecej. co roku wydają taki przewodnik po najlepszych restauracjach ze 2 lata temu jeszcze rodzice jeździli i sprawdzali teraz juz mamie sie nie chce
|
|
|