2008-11-19, 13:05
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2008 ;)))) część II - rozpakowywanie ;) !!!
Cześc Wam, ja dopiero sniadanko jem-tak się czasem kończy nocne siedzenie na wizażu .
nelijka, bidulko, to się niepotrzebnie nacierpiałaś.Dziwię się,że lekarze przy zwykłym badaniu nie wyczuli tak znikomej ilości wód płodowych. Ja poprzednio tez miałam cesarkę z tego powodu właśnie i juz tydzień przed cc moja gin wyczuła poprzes samo macanie brzucha, że coś z tymi wodami nie tak-i dlatego wysłała mnie wcześniej do szpitala(gdzie nic nie wykryto i tak czekali na termin,no ale w końcu sie dobrze skończyło).Lenka przecudowna!!! A czemu miałaś narkozę, a nie znieczulenie zo?
Sniezynka, Aniak, fajne córeczki macie .Czy wszystkie dziewczynki tak lubią różowy kolor, czy to mamusie tak uparcie kompletuja garderobę?
Dziekuję Wam wszystkim za komplementy . Wtedy faktycznie może wyglądałam na nieco młodszą z racji swojej chudości.Teraz przybrałam na wadze i na twarzy tez się zaokrągliłam i teraz wreszcie wyglądam na dorosłą hehe .
JaGaaaa, cudowny miałaś kapelusz na swoim slubie!!! Bardzo oryginalne nakrycie głowy .Ja tez taki może sobie sprawię, jak przyjdzie czas .
Magdalena, ja tez kilka razy zapomniałam nasiusiac do pojemniczka.Teraz tez mnie czeka badanie moczu i myslę nad tym, jak by tu nie zapomniec znowu. Chyba po prostu przykryję sedes deską i tam postawię pojemniczek .
|
|
|