Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie listopadowo-grudniowe 2008 ;)))) część II - rozpakowywanie ;) !!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-19, 13:05   #1785
xandra78
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2008 ;)))) część II - rozpakowywanie ;) !!!

Cześc Wam, ja dopiero sniadanko jem-tak się czasem kończy nocne siedzenie na wizażu.
nelijka, bidulko, to się niepotrzebnie nacierpiałaś.Dziwię się,że lekarze przy zwykłym badaniu nie wyczuli tak znikomej ilości wód płodowych. Ja poprzednio tez miałam cesarkę z tego powodu właśnie i juz tydzień przed cc moja gin wyczuła poprzes samo macanie brzucha, że coś z tymi wodami nie tak-i dlatego wysłała mnie wcześniej do szpitala(gdzie nic nie wykryto i tak czekali na termin,no ale w końcu sie dobrze skończyło).Lenka przecudowna!!! A czemu miałaś narkozę, a nie znieczulenie zo?

Sniezynka, Aniak, fajne córeczki macie .Czy wszystkie dziewczynki tak lubią różowy kolor, czy to mamusie tak uparcie kompletuja garderobę?

Dziekuję Wam wszystkim za komplementy . Wtedy faktycznie może wyglądałam na nieco młodszą z racji swojej chudości.Teraz przybrałam na wadze i na twarzy tez się zaokrągliłam i teraz wreszcie wyglądam na dorosłą hehe.
JaGaaaa, cudowny miałaś kapelusz na swoim slubie!!! Bardzo oryginalne nakrycie głowy.Ja tez taki może sobie sprawię, jak przyjdzie czas.

Magdalena, ja tez kilka razy zapomniałam nasiusiac do pojemniczka.Teraz tez mnie czeka badanie moczu i myslę nad tym, jak by tu nie zapomniec znowu. Chyba po prostu przykryję sedes deską i tam postawię pojemniczek.
xandra78 jest offline Zgłoś do moderatora