2008-11-19, 13:05
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Japoniofilki - manga, anime, Japonia, japoński
Joplin 
Pytań mam wiele, bo mam mętlik w głowie i to niesamowity. 
Mój TŻ wymyślił, ze można by jej dać książkę o historii, czy obyczajach i kulturze Japonii (w końcu to historyk ), tylko nie wiem, czy dla 14-latki takie książki będą zrozumiałe. Podałaś dwa tytuły, Japoński Wachlarz i Bezsenność w Tokio, zrozumie ona te książki?
Szukałam tej mangi "Nie, dziękuję", po opisach wnioskuję, że będzie tam się coś działo Tylko kurcze, jak znajduje w księgarniach to jest albo jeden tom, albo w ogóle, albo używane, ale szukam, szukam Może przypomniały się Tobie inne tytuły króciutkich mang?
Pałeczek bambusowych nie ma, o dziwo. Gdzie można takie coś kupić, chodzi mi mniej więcej w jakich sklepach, bo z netu nie wiem czy się opłaca i w sumie nie znalazłam zadowalających mnie egzemplarzy A chciałbym kupić jej jakieś takie ozdobne 
Zeszyt Death Note odpada, sama sobie takie zrobiła i nawet nieźle to wygląda, okładki pomalowała sprayem na czarno, a później z szablonem zrobiła napis Pomysłowa jest 
Myślałam też np o katanie. na all znalazłam mniej więcej coś takiego: http://www.allegro.pl/item476304910_...ak_gratis.html Tylko nie wiem w jakim to jest stanie i jak na żywo wygląda, bo cena coś taka mała Z tego co wiem, to kiedyś wspominała, że chciałaby mieć coś takiego i postawić na komodzie... Tylko, ze jeszcze komody brak 
Tak się też zastanawiam nad jakimś plakatem, kupi się antyramę i będzie obraz. Tylko muszę dowiedzieć się co ona tam ogląda...Chyba czas pogrzebać jej w komputerze A może jakiś obraz kwitnącej wiśni, bonsai... coś z flagą Japonii...
Kurcze mam taki mętlik w głowie...wiele pomysłów a nie wiem na co się zdecydować
|
|
|