Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-19, 13:06   #276
dorinka30
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Hehehe, możemy założyć grupę wsparcia Doop Wołowych. Mniemam, że wątek miałby powodzenie na wizażu
Aha, ja się za taką nie uważam, wręcz przeciwnie , ale zawsze mogłabym być Waszą terapeutką

I jeszcze coś mi przyszło do głowyy, że pewnośc siebie i odwaga w wielu sprawach przychodzi z wiekiem U mnie już jest od kilku lat

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Spoko, Butter - to zdrowe i normalne podejscie. ja też tak mam i mój TZt tez. Moze i jestesmy materialistami,ale pieniadze jednak dają poczucie bezpieczenstwa.
Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
To prawda. Dają poczucie bezpieczeństwa... Oczywiście są rzeczy, których za pieniądze się nie kupi... ale chyba nie mogę się zgodzić ze stwierdzeniem, że pieniądze szczęścia nie dają.
Oj, tak, tak zgadzam się ja bardzo lubię miec pieniądze ale po to by móc z nich korzystać

Pieniądze dają w jakimś sensie szczęście, przynajmniej mi....i mimo, że nie wszystko kupisz... to nawet nie kupując wszystkiego można być w 99 % szczęśliwym dzięki kasie właśnie

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2008-11-19 o 13:09
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora