Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przykre/śmieszne/dziwne przygody z dzieciństwa :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-19, 21:20   #187
Sysunia1994
Raczkowanie

Dot.: Przykre/śmieszne/dziwne przygody z dzieciństwa :-)

Ankasz super historie. Zwłaszcza z przedszkolem. W ogóle wszystkie super aż mi się nie chce wymieniać, które mi się najbardziej spodobały. Teraz czas na moje przygody:
Najpierw może o wchłanianiu.
Gdy byłam mała zbierałam kulki od pistoletów, i któregoś dnia wzięłam taką jedną i jakoś jak głupia trzymałam w buzi pomiędzy przednimi zębami. Mama mówiła żebym nie trzymała, że zarazki i w ogóle połknę czy coś. Ale ja sobie nic z tego nie robiłam. Wyszłam na dwór. Z tą kulką of kors. :P No i bawiłam się z koleżankami i jak się zaśmiałam to chlup kulka do gardła a ja w panikę, bo umrę przecież postrzeliłam się kulką w gardło i lecę do chaty, i płaczę mamie, że co ja teraz zrobię... A mama nic specjalnego nie powiedziała tylko westchnęła i kazała mi zjeść obiad a potem pytała czy nie chce iść do toalety, bo jeśli się załatwię to może kulka wyjdzie to ja poszłam załatwiłam się i przyglądałam kupce aż zauważyłam kulkę. Jaka byłam mega uradowana, że nie umieram ;P. Innymi razy gdy ssałam witaminę C po tym jak wyssałam już słodką osłonę wyciągałam tabletkę i do nosa. ;P Raz zorientowałam się, że nie mogę jej wyjąć i myślałam, że nie będę mogła oddychać ale siostra ja pęsetą wydobyła. Zresztą ona lepsza nie była, bo to ona jeździła do szpitala po tym jak sobie ryżu dmuchanego i frytek do uszu wsadzała.
Sysunia1994 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując