Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-20, 07:55   #4508
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI

Aleście natworzyły super opowiadanie nonono !

kaema ja będę mieć bukiet z kalii (cantadesek) ale bez dodatków. same kwiaty przewiązane wstążką. I jakoś nie mam wrażenia że te kwaity są pogrzebowe. Dobra florystka nie pozwoli by bukiet wyglądał jak wiązanka pogrzebowa. Zresztą terażźniejsza kolorystyka kalii, pozwala na wykombinowanie pięknych ślubnych bukiecików.
Nie przejmuj się.

zielony motylek taakkkkk czasami robię kartki ale z samego papieru w kilku kolorach. Proste bez doklejanych wstążek. Niestety na chęci się skończyło Choć arsenał wstążek i elementów które mogłabym wykorzystać ogromny.

Raz zropbiłam kartkę w kolorze różowym (A4 złożóne na dwa razy) i do tego podoklejałam wydarte paski z papiery zielonego
Innym razem metodą qullingową zorbiłam kwiatka, którego domontowałam do kartki
Raz z ozdobnego papieru robiłam kartkę na rocznicę ślubu. Przykleiłam na taśmę dwustronną brązową wstążkę, i coś tam doczepiałam....ale nie pamiętam co. W każdym razie przez to mi się ta wstążka nie chciała trzymać papieru . yhy

No to super, że tak wiele z nas poznało Tż w sieci. Bo i ja poznałam

A ja z Tż jakoś się nie dogaduje. Źle odczytujemy swoje wypowiedzi, krzyczymy na siebie
Nie wiem co się dzieję. Za 9 miesięcy ślub, a ja nie czuję takiego żaru
Nie wiem czy mam wątpliwości, czy przez to niedogadywanie się zaczynam wątpić w sens tego związku.
Z chęcią wyjechałabym na tydzień samiusieńka. Poznać nowych ludzi.... poflirtować...

ech.

Dziwne to wszystko.

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2008-11-20 o 07:59
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora