Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ogrzewanie podłogowe .Wybór posadzki.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-20, 10:27   #4
Sniezynka21
Zakorzenienie

Dot.: Ogrzewanie podłogowe .Wybór posadzki.

Postaram sie odpowiedziec na te pytania bez pomocy meza, bo w pracy jest, ale jak tylko wroci to wszystko dokladnie wypytam

Wszedzie na scianie mam takie pokretla powieszone i tam sobie krece ile chce stopni, caly dol mam "otwarty" tzn, nie zamykam nidzie drzwi, wiec temp. mam ustawiona na 20 °C i jest naprawde cieplo ( tzn. zalezy co dla kogo jest cieplo ) Przyjemnie jest, ze jak staniesz bosa noga, cieplusko jak nie wiem

Wszedzie na podlodze wylewalismy estrich ( musze meza zapytac jak to sie nazywa po polsku ) na to takie cos, hm... ni to folia ni styropian... nie wiem, jak to nazwac... takie mieciutkie w dotyku sie rozwija, jak dywan i na to panele

Przepraszam, za takie smieszne wytlumaczenie, ale ja sie naprawde na tym nie znam, napisalam tylko co widzialam jak to zakladali

Fachowo postaram sie napisac wieczorem, jak juz bedzie TZw domu

Ps. Jestem baaardzo zadowolona z tego typu ogrzewania

Ahaaa przypomnialo mi sie jeszcze, ze moj TZet to taki typ lenia jest i nie lubi po sobie sprzatac i jak wyjdzie spod prysznica nie staje na recznik ani dywanik tylko na podloge i wtedy jest mokra a ja sie gotuje.... to ten przekreca stopnie i podloga sama schnie nie musi sie schylac i wycierac
Sniezynka21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując