Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Suknia marzeń cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-20, 12:57   #77
kasienka1985
Zakorzenienie

Dot.: Suknia marzeń cz. III

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
ja też witam nową koleżankę, ja nie jestem typem barbi, jestem z natury delikatny czlowiek, a to praca robi za mnie małpę. a co do sukienki to po prostu raz chcę wyglądać jak księżniczka, a nie zginąć pośród lasek w balowych sukniach to mój dzień, chcę się wyróżniać, czuć się piękna, co jest w tym złego? pytam się co w tym złego? Mam prawo wybrać sobie taką suknię zresztą już za nią zapłaciłam...Ale porady się przydadzą, aczkolwiek z welonu na bank nie zrezygnuje.
Jeju jej kochana nie stresuj się tak, bo Ci się do slubu zmarszczki porobią!
Pamiętaj o tym, że my tutaj jestesmy obiektywne! A to jest wg mnie najważniejsze!
Bo mama, tata i kolezanka- ktorzy Cie znają i kochają- nawet jesli beda mieli inne zdanie- to będą bardziej subiektywni!
My Cię nie znamy widzimy Ciebie w sukience i staramy się Tobie pomóc.
Moim osobistym zadaniem <jeśli ktoś tylko ma na to ochotę> jest pokazanie co z czym się je.
Namierzyłam się osobiście trochę sukienek, więc wiem mniej więcej czym się kierować w wyborze.
Jeśli już wybrałaś tę suknię i ona bardzo Ci się podoba , to już połowa sukcesu!
Teraz musisz tylko pomyśleć o tym, żeby ze swojego bajkowego ślubu nie zrobić kiczu!
Bo do tego jest tylko jeden krok!

Ja nie mam złych intencji, uwierz mi.
Mimo, że suknia nie jest w moim stylu, to myślę, że jeśli posłuchasz choć 1/3 naszych rad i dobrze to przemyślisz, to będzie wszysko super!

Czy widziałaś moją suknię?
Nie była ona zbyt strojna <taka średnia powiedziałabym>.
Świadka dziewczyna ubrała na moje wesele taką sukienkę, że połowa gości mi pomdlała! hehehehe <balową z kołem- totalna wieś>
Pamiętaj, że Panna Młoda z cudownym uśmiechem i szczęściem wymalowanym na twarzy będzie <choćby w jutowym worku> najpiękniejszą kobietą na imprezie!!!
Nie denerwuj się na nas słonko pamiętaj, że chcemy dla Ciebie jak najlepiej!!

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora