Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-20, 17:51   #2162
atsenka
Zadomowienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Oprócz przytycia najbardziej się boję własnie spadku libida - TŻ będzie niepocieszony
Ale postanowiłam spróbować - przemęczę się kilka miesięcy i jesli nie zauważę żadnej poprawy to zrezygnuję. Ale w tym momencie chwycę się wszystkiego, mam problemy z hormonami, szczególnie z testosteronem i naprawdę nie wiem co może mi pomóc Endokrynolozka przepisała mi 3 lata temu Diane, niby na ten testosteron i to była jedyna rzecz, jaką zrobiła w tym kierunku
A ja się boję, że przez ten testosteron w końcu wyłysieję bo już mam duużo mniej włosów niż kiedyś ( a nigdy nie miałam ich dużo ) a przez łojotok rosną strasznie cieniutkie i słabe
Więc jeśli jest nawet mała szansa, że te tabletki pomogłyby mi obniżyć testosteron jestem gotowa spróbować.
No to w takim przypadku to rozumiem. Z tego co mi wiadomo to zazwyczaj na problemy hormonalne przepisują tabletki anty. Poza tym mnóstwo kobiet na śweicie bierze anty i nie mają skutków ubocznych. Może moje były źle dobrane? Analizowałam kiedys skąłdy wszystkich dostępnych na świecie tabletek anty i okazało się że są 2 rodzaje tabletek które powinny spowodować wypięknienie a zarazem nie powodować obniżenia libido (analizowałam je pod kątem zawartości poszczególnych hormonów). Problem polega na tym że ani jedne ani drugie nie są dostępne w Polsce. Poza tym jak zapytałam mojego ginekologa kiedyś o nie to powiedział że jedne z nich owszem zna ale są przepisywane starszym, dojrzałym kobietom Nie bardzo wiem czemu....ale tak mi powiedział.

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując