Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - a z 1980?
Wątek: a z 1980?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-21, 14:49   #807
1listopad
Raczkowanie

Dot.: a z 1980?

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
OMG!
a to taki "po prostu blond" nie takie bardzo jasne. moje naturalne włosy są tekie "w cały świat" jesli chodzi o kolor - po prostu nierówne - miejscami jasniejsze, miejscami ciemniejsze - i taki tez mam blond - i jasniejszy i ciemniejszy - a że kiedyś miałam balejaz - bolnd z brązem to tym bardziej obecnie blond jest nierówny. ale wyglada to bardzo naturalnie - już ładnych parę razy spotykałam się ze zdziwieniem ludzi ktorych "świezo" poznałam gdy zobaczyli u mnie odrosty byli przekonani ze jestem naturalną blondynką
a na stereotym to ja dobrze naostrzylam swoje widły
Bo punkt widzenia zależy od punktu siedzenia

Moja fryzjerka wkręciła sobie, że mój poprzedni kolor to byla farba i za kazdym razem kiedy do niej idę, to z uporem maniaka zadaje pytania w stylu: "I w jakich włoskach się pani lepiej czuje? Teraz czy z tą farbą, którą miała pani poprzednio?" Więc za każdym razem cierpliwie przypominam jej, że te poprzednie były naturalne...

A z kolei osoby, z którymi nie widziałam się długi czas, myślą, że teraz mam naturalne... (bo jako nastolatka miałam baaaardzo jasne włoski)
Dziwi mnie to trochę, bo mało która kobieta w moim wieku ma bardzo blond z natury...

a w ogole... to jestem dzisiaj słomianą wdową... JAK JA TEGO NIENAWIDZĘ!!!

Antoine de Saint-Exupery
1listopad jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując