2008-11-21, 18:51
|
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
Napisane przez Porcelainnn
Nie dziwie się, Ty masz baaardzo gęste włosy. Ciekawa jestem jakby Ci było w kręconych 
|
Dziękować 
A wyglądałabym tak --->
[niestety nigdy nie potrafiłam zakręcić ich od nasady]
Cytat:
Napisane przez Narek
Ja już po  Nawet jestem zadowolona ze swoich wypocin, nie wiedziałam jednego zadania(po prostu nie uwzględniłam tego, że może coś takiego być na klasówce i nie nauczyłam się), ale nadrobiłam nadobowiązkowym(mieliśmy je sobie wymyślić sami). Teraz tylko zostaje mi oczekiwanie na wynik 
|
Ostro dajesz Gratulacje 
Cytat:
Napisane przez virka
Dzień dobry 
Ja już po rozmowie...i ma mieszane uczucia 
[...]
A do tego mam wirusowy ostry nieżyt jelit  Już mam dość tej biegunki, mam nadzieję, że przejdzie w końcu po lekach.
Buziaki dla wszystkich 
|

Ale teraz się odpręż, nie ma co przesądzać, a weekendu szkoda na nerwy i domysły. A może te kobity w nerwach wcale nie napisały dobrze, mimo przygotowań? Wiesz, jak to jest człowiek się uczy, a na egzaminie i tak pustka w głowie Będzie dobrze 
Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly
Wróciłaaam! 
Będę udzielać do końca czerwca korków dzieciom z ang. wyjdzie 100 zł/miesiąc ale to zawsze już coś! Będzie na drobne (włosowe) wydatki! 
|
Super 
Ja tak moją pierwszą barową wypłatę spożytkowałam 
Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly
A te polskie Wax'y to starczają mi na 4 użycia!  
|

Nie żartuj Mi jedna saszetka starczyła na 2 razy 
Cytat:
Napisane przez Irja
Witajcie włosomaniaczki   
Lata mnie tutaj nie było..  doczekałyście się kolejnej częsci (to dlatego nie wyskakiwała mi subskrypcja, a zastanawiałam się co jest grane...  )
Pewnie nie powiecie mi co u Was, więc będę musiała trochę nadrobić 
Dziękuje Estelle za wiadomość  tak pewnie jeszcze przez wiele dni ociągałabym się bo ciężko tak wkroczyć po tak długiej nieobecności
Buziaki dla wszystkich dziewczyn- stałych bywalczyń jak również tych, których nie miałam jeszcze przyjemności poznać 
|
Noooooo jesteś 
Nie powiemy, bo dużo się działo, bywało ciekawie i nawet trudno streścić, ale szybko nadrobisz lektura wciągająca, gwarantuję
|