Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-21, 18:51   #2247
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Nie dziwie się, Ty masz baaardzo gęste włosy. Ciekawa jestem jakby Ci było w kręconych
Dziękować
A wyglądałabym tak --->
[niestety nigdy nie potrafiłam zakręcić ich od nasady]

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Ja już po Nawet jestem zadowolona ze swoich wypocin, nie wiedziałam jednego zadania(po prostu nie uwzględniłam tego, że może coś takiego być na klasówce i nie nauczyłam się), ale nadrobiłam nadobowiązkowym(mieliśmy je sobie wymyślić sami). Teraz tylko zostaje mi oczekiwanie na wynik
Ostro dajesz Gratulacje

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ja już po rozmowie...i ma mieszane uczucia
[...]
A do tego mam wirusowy ostry nieżyt jelit Już mam dość tej biegunki, mam nadzieję, że przejdzie w końcu po lekach.
Buziaki dla wszystkich

Ale teraz się odpręż, nie ma co przesądzać, a weekendu szkoda na nerwy i domysły. A może te kobity w nerwach wcale nie napisały dobrze, mimo przygotowań? Wiesz, jak to jest człowiek się uczy, a na egzaminie i tak pustka w głowie Będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Wróciłaaam!
Będę udzielać do końca czerwca korków dzieciom z ang. wyjdzie 100 zł/miesiąc ale to zawsze już coś! Będzie na drobne (włosowe) wydatki!
Super
Ja tak moją pierwszą barową wypłatę spożytkowałam

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
A te polskie Wax'y to starczają mi na 4 użycia!

Nie żartuj Mi jedna saszetka starczyła na 2 razy

Cytat:
Napisane przez Irja Pokaż wiadomość
Witajcie włosomaniaczki
Lata mnie tutaj nie było.. doczekałyście się kolejnej częsci (to dlatego nie wyskakiwała mi subskrypcja, a zastanawiałam się co jest grane... )

Pewnie nie powiecie mi co u Was, więc będę musiała trochę nadrobić

Dziękuje Estelle za wiadomość tak pewnie jeszcze przez wiele dni ociągałabym się bo ciężko tak wkroczyć po tak długiej nieobecności

Buziaki dla wszystkich dziewczyn- stałych bywalczyń jak również tych, których nie miałam jeszcze przyjemności poznać
Noooooo jesteś
Nie powiemy, bo dużo się działo, bywało ciekawie i nawet trudno streścić, ale szybko nadrobisz lektura wciągająca, gwarantuję
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg loczkiM.jpg (11,3 KB, 29 załadowań)

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując