2008-11-21, 23:19
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ostatnio testowałam cz.II
Cytat:
Napisane przez KomEwa
I jeszcze Black Kennetha Cole'a. Na marginesie, czy tylko ja żałuję, że natura obdarzyła nas jedynie dwoma nadgarstkami? Kiedyś, w desperacji, psiknęłam sobie perfumy w zgięcie za kolanem (zgięcia na rękach były już zajęte) i potem miałam nie lada problem, żeby tam nosem dosięgnąć, hi, hi.
|
Moja Droga, polecam jogę.
Doleciało dziś do mnie Tumulte, na które połakomiłam się ze względu na niską allegrową cenę (takam pazerna na okazje ). I mogę powiedzieć, że Tumulte to bardzo miła zapachowa niespodzianka. Mimo że nie czuję pączków (a szkoda...), to przynajmniej czuję tam obiecane róże. I choć kwiaty te, delikatnie mówiąc, nie należą do najbardziej przeze mnie pożądanych w perfumach, to tu, o dziwo, spisują się bardzo dobrze - Tumulte to róża delikatna, trochę posłodzona jakimś lukrem (czyli jednak są ślady spożywcze). Szczerze mówiąc nic więcej w T. nie wyczuwam , to zapach dość płaski, ale przy tym w sam raz nadający się na co dzień, łatwy i dziewczęcy. No miłość zapachowa to to nie jest i nie będzie raczej, ale bardzo chętnie zużyję moją trzydziestkę w jakże uroczym flakoniku.
|
|
|