Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostatnio testowałam cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-21, 23:19   #162
BeYourself
Zadomowienie

Dot.: Ostatnio testowałam cz.II

Cytat:
Napisane przez KomEwa Pokaż wiadomość
I jeszcze Black Kennetha Cole'a. Na marginesie, czy tylko ja żałuję, że natura obdarzyła nas jedynie dwoma nadgarstkami? Kiedyś, w desperacji, psiknęłam sobie perfumy w zgięcie za kolanem (zgięcia na rękach były już zajęte) i potem miałam nie lada problem, żeby tam nosem dosięgnąć, hi, hi.
Moja Droga, polecam jogę.

Doleciało dziś do mnie Tumulte, na które połakomiłam się ze względu na niską allegrową cenę (takam pazerna na okazje). I mogę powiedzieć, że Tumulte to bardzo miła zapachowa niespodzianka. Mimo że nie czuję pączków (a szkoda...), to przynajmniej czuję tam obiecane róże. I choć kwiaty te, delikatnie mówiąc, nie należą do najbardziej przeze mnie pożądanych w perfumach, to tu, o dziwo, spisują się bardzo dobrze - Tumulte to róża delikatna, trochę posłodzona jakimś lukrem (czyli jednak są ślady spożywcze). Szczerze mówiąc nic więcej w T. nie wyczuwam, to zapach dość płaski, ale przy tym w sam raz nadający się na co dzień, łatwy i dziewczęcy. No miłość zapachowa to to nie jest i nie będzie raczej, ale bardzo chętnie zużyję moją trzydziestkę w jakże uroczym flakoniku.

BeYourself jest offline Zgłoś do moderatora